S’inicia el procés d’asfaltatge de diversos carrers de Palamós i la nova urbanització de voreres en un tram del carrer de Sant Joan Baptista de La Salle

Ahir dilluns, 2 de setembre, l’Ajuntament de Palamós va iniciar el procés d’asfaltatge i posterior pintat de la senyalització viaria de la totalitat dels carrers Ample i de Santa Joaquima de Vedruna, així com el tram del carrer de Sant Joan Baptista de La Salle ubicat concretament entre plaça dels Arbres i carrer Ample.

Asfaltatge i noves voreres
Aquest projecte s’ha iniciat precisament per aquest tram del carrer de Sant Joan Baptista de La Salle on a banda del nou asfaltatge es realitzarà la nova urbanització de voreres, uns treballs que seran a càrrec dels operaris de la Brigada Municipal i que permetran l’ampliació de les voreres existents.

D’aquesta manera la vorera esquerra en direcció al carrer Ample tindrà una amplada màxima 1,80 m, mentre que la de la dreta serà de fins a 1 m. Un cop finalitzada la reforma l’amplada del vial de circulació en aquest tram serà de 3,30 m i, a diferència d’ara, no s’hi permetrà l’estacionament de vehicles.

A finals d’aquesta setmana s’iniciarà en paral•lel el procés d’asfaltatge del carrer de Santa Joaquima de Vedruna i, el dilluns 9 de setembre, es realitzarà l’execució de treballs també al carrer Ample.

El projecte d’arranjament d’aquests carrers es basa en el fressat de les zones malmeses i la seva posterior neteja, el tractament amb reg asfàltic i l’aplicació del nou asfaltat, unes tasques que es complementaran finalment amb el pintat de la senyalització viaria corresponent. El cost global de l’asfaltatge dels tres carrers i la urbanització de voreres és d’uns 87 mil euros

Carrers oberts abans de l’inici del nou curs escolar
És previst que les tasques d’asfaltat dels tres carrers s’allargui fins al proper dimarts dia 10 de setembre, quedant enllestides les feines abans de l’inici del nou curs escolar.

Durant aquest procés es tancaran a la circulació els carrers afectats, per la qual cosa i de manera provisional s’ha canviat el sentit de circulació del carrer Salvador Albert i Pey en el seu tram entre plaça dels Arbres i carrer del Foment, amb l’objectiu que els vehicles puguin accedir amb comoditat als barris de l’Eixample Nord i Cases Noves.

La construcció de les noves voreres del tram del carrer de Sant Joan Baptista de La Salle s’enllestiran totalment en posterioritat a la finalització de l’asfaltatge, tot i així a partir del dia 10 de setembre s’habilitarà una de les dues voreres per tal que els vianants també hi puguin passar.

Pla de millores a la via pública
Aquest arranjament forma part del pla de millores que l’Ajuntament de Palamós està aplicant a diversos carrers i espais públics del municipi.

El projecte es va iniciar durant el passat mes de juny i ja ha inclòs l’execució del projecte d’asfaltatge de la plaça de la Catifa, el carrer del Moll i d’un sector de l’aparcament de l’Arbreda.

També s’ha realitzat actuacions d’asfaltatge en diversos trams del passeig del Mar, el vial del port-ronda de l’Est, la carretera de la Fosca, el carrer del Mar, el camí vell de la Fosca o als carrers Josep Pla i Àngel Guimerà. En aquest cas s’han arranjat més de 1.700 m2 de carrers de la vila que presentaven un cert deteriorament.

A principis del passat mes de juliol també es va realitzar l’asfaltatge de la totalitat del carrer de Xaloc, situat entre el passeig de les Pites i el carrer de Lluís Barceló i Bou, al barri de les Cases Noves.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat