S’inicia el procés de desmuntatge de l’antic cablejat elèctric a l’àmbit del projecte “Palamós Millora”

Aquest mateix matí (20/06/12) s’han iniciat les tasques de desmuntatge de l’antic cablejat elèctric d’alguns carrers de l’Eixample Nord, un dels tres barris de Palamós inclosos en el projecte d’intervenció integral Palamós Millora.

Amb aquestes tasques, que són a càrrec de l’empresa Cobra sota la direcció de l’elèctrica Endesa, permetran retirar tot els vells tramats elèctrics, principalment aeris que s’ubicaven en aquests carrers i que amb el projecte “Palamós Millora” han estat substituïts per xarxa elèctrica soterrada o adossada a la façana.

Les tasques de desmuntatge d’aquest cablejat elèctric s’inicien avui pels carrers de Sant Joan Bta. de La Salle, Balmes, de La Prosperitat i Mn. Jacint Verdaguer, tot ells inclosos en l’àmbit de l’Eixample Nord. Aquesta fase seguirà en el propers dies per la resta de carrers d’aquest barri i, posteriorment, per als dos barris restants d’aquest projecte, Cases Noves i Mas Guàrdies.

Es preveu que aquestes feines concloguin el proper mes d’agost amb la retirada de tot el cablejat elèctric als tres barris. Aquesta és una des les darreres fases d’aquest projecte d’intervenció integral que es preveu que finalitzi completament les obres el proper mes de setembre.

PROJECTE “PALAMÓS MILLORA”
“Palamós Millora” és un projecte d’intervenció integral que abraça una àrea de 164.536,35 m2, un 6,21% del sòl urbà, i la població directament beneficiada és de 2.878 persones, un 16% de la població global de la vila.

Mitjançant aquest projecte s’impulsa la revitalització d’aquests barris amb una inversió global de 10.481.321,64 €, que inclou millores en la rehabilitació física de carrers i edificis, creació de nous equipaments públics, augment de la sostenibilitat ambiental, i foment del benestar social i la dinamització econòmica d’aquest sectors.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat