S’inicia el procés de reparació d’urgència, del tram de xarxa elèctrica que dissabte passat va provocar un tall de llum a bona part de Palamós

Aquest matí (09/08/22) s’ha iniciat el procés de substitució d’urgència del tram de xarxa elèctrica que dissabte passat es va avariar i va provocar un tall de subministrament a bona part de Palamós.

Es tracta d’una secció de xarxa antiga, que no havia entrat en el procés de substitució que l’empresa subministradora E-Distribución (Endesa) ha anat fent en altres punts del municipi i que dissabte passat es va avariar, provocant un tall de llum principalment al barri Vell, creant un efecte dominó que va afectar altres punts del municipi.

Els treballs s’allargaran fins divendres vinent i són a càrrec de l’empresa E-Distribución, afectant el tram de l’avinguda Onze de Setembre més proper a la zona de La Planassa, concretament la secció compresa entre els carrers de Tauler i Servià i del Club Nàutic.

Durant el període d’execució d’aquestes tasques (7 del matí a les 17 h de la tarda), no es podrà circular en vehicle pel tram afectat, on es duran a terme les feines d’obertura de rases i la posterior substitució del cablejat, en una actuació que ha de permetre garantir que no es torni a produir al municipi, una situació d’apagada tan extensa.

El tall de subministrament elèctric de dissabte passat es va iniciar al voltant de les 22:00 h i no es va tornar a restablir completament fins més enllà de les 01:00 h de la matinada, afectant en total a més de 4.000 abonats de Palamós.

L’Ajuntament de Palamós ha exigit a l’empresa garanties perquè aquestes situacions no es tornin a repetir, i no descarta presentar reclamacions de manera conjunta amb entitats comercials locals i ajuntaments de municipis veïns que també van ser afectats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat