S’inicia el procés de votacions per escollir els millors esportistes amateurs locals entre deu candidatures

Les àrees municipals d’Esports i de Participació Ciutadana, han iniciat el procés de votacions final que permetrà obtenir els noms dels millors esportistes amateurs de Palamós del 2021.

Aquesta fase s’inclou en el procés participatiu obert el passat mes de març, on qualsevol ciutadà/na o club de Palamós ha pogut proposar les persones del municipi que consideren que compleixen les condicions per a l’obtenció d’aquest reconeixement, decidint les 10 persones finalistes (5 esportistes masculins i 5 esportistes femenines).

Ara s’ha iniciat la darrera fase d’aquest procés amb les votacions populars per escollir els millors esportistes amateurs de Palamós entre les 10 candidatures resultants. Totes les persones empadronades a Palamós majors de 14 anys podran votar, amb un màxim de tres suports en cadascuna de les dues categories, masculina i femenina.

El procés de votacions es realitza mitjançant el portal web: participa.palamos.cat, i restarà obert fins al dia 31 de maig.

Les deu candidatures a les quals es pot votar són les de:

David Cano, futbolista vinculat al Palamós Club de Futbol, amb el qual ha jugat des de l’etapa de futbol base fins a arribar al primer equip, convertint-se en el jugador que més temporades hi ha jugat.

Oriol Borràs, esportista amateur del Club Alpí Palamós que combina la feina, la família i les curses a peu de llarga distància. La seva disciplina comporta moltes hores d’entrenament, cosa que suposa un gran esforç i sacrifici per compaginar-ho amb el seu dia a dia.

Roser Castillo, nedadora de 72 anys, provinent de família de nedadors i amant d’aquest esport des de ben petita. Durant molt de temps va fer de monitora de natació. Actualment, es troba al top 10 mundial de nedadores d’entre 70 i 74 anys.

Emma Collins, regatista del Club Nàutic Costa Brava–Vela Palamós que va començar a navegar amb només vuit anys. Actualment competeix a la Classe Europa, en la qual ha d’invertir molt esforç per compaginar-ho amb els estudis.

Maria Duran, monitora de lleure amb multidiscapacitat de l’Associació Pots que després de participar en les activitats ha esdevingut treballadora de l’entitat i realitza tasques de suport a les dinàmiques de dansa, natació i les xerrades de sensibilització.

Blanca Batlle, atleta de l’Associació Atlètica Palamós des de l’etapa d’escolar que s’ha consolidat en la seva modalitat esportiva, posicionant-se com una de les atletes de referència del país a través del compromís i l’esforç.

Martí Martínez, ciclista de la categoria cadet del Club Ciclista Baix Ter que compagina els entrenaments i les competicions amb els estudis acadèmics de 3r d’ESO a l’Institut de Palamós.

Aina Garriga, patinadora molt compromesa amb la seva entitat, el Patinatge Club Palamós, amb un caràcter i actitud exemplars dins i fora de la pista.

Marc Triano, corredor de curses de muntanya amb una gran motivació pels reptes de llarga distància, esport que compagina la seva feina com a auxiliar sanitari a l’Hospital de Palamós amb la seva vida familiar.

Jordi Cargol, regatista des de fa molts anys amb el Club Nàutic Costa Brava – Vela Palamós, actualment participa en la Classe de Vela Adaptada 2.4

El resultat final d’aquesta votació popular, amb els noms de les dues persones més votades i per tant guanyadores, es farà públic durant la Gala de l’Esport Palamosí que tindrà lloc el proper dia 16 juny.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat