S’inicia el procés d’instal•lació de tanques perimetrals a diversos parcs infantils del municipi

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat el procés d’instal•lació de tanques de fusta perimetrals a diversos parcs infantils del municipi. Les tasques són a càrrec d’operaris de la Brigada Municipal que durant els darrers dies han ubicat aquestes tanques a tot el perímetre de l’espai de jocs de la plaça de Per El Gran, al barri de les Cases Noves.

La mateixa operació es realitzarà a finals d’aquesta setmana al parc infantil que està situat a la plaça dels Comtes de Palamós i, posteriorment, es durà a terme l’ampliació de la tanca ja existent a l’espai de jocs infantils del parc municipal de l’Arbreda.

Preservar l’espai de jocs i augmentar la seguretat
L’objectiu de la ubicació de les tanques és el de poder delimitar l’espai de joc per a infants dels altres usos de les places o els parcs, augmentant la seguretat dels seus usuaris i evitant el possible accés dels gossos.

Palamós ja té instal•lat aquest tipus d’elements en parcs infantils com el del passeig del Mar (a l’alçada del carrer de Rosselló), les places del Pedró i el Tennis o el parc dels Països Catalans, i l’objectiu és seguir augmentant progressivament el nombre d’espais de jocs protegits amb tanca perimetral.

Pla de millores dels parcs infantils de la vila
L’Ajuntament de Palamós ha anat realitzant progressivament la renovació dels elements de jocs existents a la majoria dels parcs infantils de la vila, precisament el de la plaça de Mossèn Gumersind Vilagran, al nucli de Sant Joan, ha estat el més recent on s’ha aplicat aquesta renovació. El projecte realitzat ha possibilitat la ubicació de nous jocs, adaptats a les normatives de seguretat, i que permeten seguir dinamitzant una zona molt concorreguda per infants i les seves famílies.

L’objectiu de l’Ajuntament de Palamós amb la realització d’aquest projecte és el d’augmentar progressivament el nombre d’aquest tipus d’equipament, potenciant la qualitat, seguretat i diversitat d’aquests elements, i renovant les velles instal•lacions que encara existeixen en alguns carrers o places de la vila.

Després de la millora del parc infantil de la plaça de Mossèn Gumersind Vilagran, al nucli de Sant Joan, l’Ajuntament de Palamós treballa amb l’objectiu de millorar i ampliar ben aviat l’àrea de jocs infantils ubicada als parcs municipals de l’Arbreda o bé el dels Països Catalans.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp