S’inicien les obres de condicionament del nou aparcament gratuït del carrer de Juli Garreta

Durant aquesta setmana s’han iniciat les tasques de condicionament del nou aparcament gratuït, que l’Ajuntament de Palamós obrirà en un àmbit de la Rutlla Alta, entre el carrer de Juli Garreta i la ronda de l’Est.

Es tracta d’uns terrenys de 7.000m2 de propietat privada que el municipi lloga a canvi d’eximir del pagament de l’Impost sobre Béns Immobles, a les finques afectades.

Nou aparcament per a uns 300 cotxes
L’espai resultant tindrà una cabuda per a l’estacionament d’uns 300 cotxes, pensant principalment amb els veïns de la Rutlla Alta, on a finals de l’any vinent és prevista l’execució de les obres de reforma integral de bona part dels carrers d’aquesta zona, molts dels quals, amb la necessària ampliació de voreres, veuran reduït les places d’estacionament al carrer.

Amb aquest objectiu una empresa especialitzada ha iniciat les tasques de desbrossament dels terrenys afectats, retirant matolls i brossa per deixar tota la superfície neta.

Posteriorment, es durà a terme l’execució de les rampes d’accés i sortida d’aquest equipament que s’ubicaran coincidint amb l’encreuament del carrer de Juli Garreta amb el d’Illes Formigues, una, i l’altra, davant l’encreuament del carrer de Juli Garreta amb el de Garcia Lorca.

No es descarta que més endavant es pugui obrir un nou accés d’entrada i sortida, per l’altra banda, que en aquest cas connecti l’aparcament amb la Ronda de l’Est.

La part final de les obres d’adequació i condicionament d’aquest nou aparcament conclouran amb les tasques de compactació i anivellament de tota la superfície.

Amb tot es preveu que aquestes tasques es puguin enllestir en el període màxim d’una setmana i que el nou aparcament es pugui obrir a principis del mes vinent. El cost global d’aquest projecte és d’uns 10.000 euros.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp