S’inicien les obres de millora del Mercat Municipal de Palamós

Avui dilluns 3 de febrer, s’han iniciat les obres d’adequació i millora de l’edifici del Mercat Municipal de Palamós, que tenen com a objectiu el manteniment i la millora d’aquest equipament. El temps d’execució d’aquests treballs és d’unes sis setmanes, període en el qual aquest equipament romandrà tancat al públic.

Les obres previstes inclouen l’arranjament de les instal•lacions elèctriques, d’aire condicionat o de sanejament de l’edifici. També el pintat les zones comunes interiors i de la façana de l’edifici on també es renovarà els vinils exteriors, que van ser instal•lats l’any 2011 i que amb el temps s’han anat deteriorant.

Una de les millores més destacades del projecte serà la renovació del paviment interior, concretament dels passadissos i les zones comunes de la planta baixa. També s’inclou l’adequació dels sistemes contra incendis, i la instal•lació d’una vàlvula en la connexió del clavegueram pel carrer de Josep Joan, mitjançant la qual es podrà evitar el retorn de l’aigua. Aquestes obres han estat adjudicades a l’empresa Construccions Leinad 2001 SL, per un preu de 102.774 euros + IVA.

El Mercat del Peix, obert en horari de matí i tarda
Amb motiu de la realització d’aquestes obres, i durant el seu període d’execució, la Confraria de Pescadors de Palamós obrirà el Mercat del Peix i en horari de matí i tarda, per tal que les peixateries puguin traslladar-hi la venda de peix.

D’aquesta manera, el Mercat del Peix, situat a la llotja (port pesquer) obrirà del 3 de febrer al 3 de març, tots els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes de 8 a 13:30 h; i els divendres de 8 a 13:30 h, i de 16:30 a 19:30 h.

Del 4 de març fins a finalització de l’obra del mercat municipal l’horari serà el següent: dilluns: 16.30 a 19.30 h; dimarts a divendres: 8 a 13.30h i de 16.30 a 19.30 h; i els dissabtes: 8 a 13.30 h.

Des d’ara i fins al 3 de març les embarcacions d’arrossegament del Port de Palamós estan en parada temporal, i únicament estaran actives les d’arts menors i encerclament. Per aquest motiu, durant el mes de febrer i fins al 4 de març a banda del peix de Palamós desembarcat per les seves embarcacions, també es comercialitzarà peix provinent d’altres llotges de Catalunya. Tot el producte pesquer estarà degudament etiquetat amb la identificació de la seva procedència.

A partir del 4 de març el producte que es comercialitzarà serà, com és habitual, de Palamós, amb excepció d’aquelles espècies que no es capturen en aquesta zona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat