S’inicien les reunions veïnals amb les quals poder crear un canal de comunicació directe entre la ciutadania i l’Ajuntament

L’Àrea de Participació de l’Ajuntament de Palamós inicia aquest mes de novembre un seguit de reunions veïnals, que s’impulsen com a prova pilot amb l’objectiu de poder seguir apropant la ciutadania a l’organització municipal.

Amb aquestes trobades es vol crear un canal de comunicació directe entre l’Ajuntament i els palamosins i les palamosines, amb l’objectiu de poder parlar de qüestions referents, tant als barris que es visiten com al municipi en general.

Per a poder incentivar la participació de la ciutadania a aquestes reunions, l’Ajuntament de Palamós ha adreçat, de manera aleatòria, cartes d’invitació entre els veïns i veïnes majors de 16 anys empadronades als barris que aquests dies són objecte de les reunions i que són obertes a la participació de totes les persones interessades.

Qualitat de vida, territori i sostenibilitat

Aquesta iniciativa té lloc durant aquesta setmana concretament a tres sectors del municipi, en un itinerari que es va iniciar ahir dilluns al barri d’Es Pla, que seguirà avui dia 28, a Sant Joan (Aula d’Aprenentatge, c/ Riera, 31); i que es tancarà demà dimecres 29 de novembre al Barri Vell de Palamós (Galeries Carme, c/ Dídac Garrell, 10, 1r pis).

 Durant aquestes trobades amb el veïnat s’aborden dos grans blocs temàtics: Qualitat de vida, per tal de poder d’educació, formació, ocupació, cohesió i convivència, esports, cultura, infància, joventut o gent gran. I un segon bloc dedicat al Territori i la sostenibilitat, en el qual es parla d’espais naturals, infraestructures, mobilitat, habitatge, equipaments i espai públic.

Les reunions programades aquesta setmana segueixen obertes a la participació de totes les persones interessades, que poden sumar-se a la iniciativa confirmant la presència mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a: participacio.ciutadana@palamos.cat, o bé d’un whatsapp al 696 176 424, indicant el nombre de persones que voldran assistir-hi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Acció Social

Relacionades per entitat