S’inicien les visites guiades a l’exposició “L’aventura de col•leccionar: Joan J. Puig, una immersió en l’art contemporani”, que es mostra a la Capella del Carme

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós iniciarà aquest dissabte 29 de gener, les visites guiades gratuïtes a l’exposició “L’aventura de col•leccionar: Joan J. Puig, una immersió en l’art contemporani”, que es va inaugurar el passat 14 de gener a l’equipament cultural i patrimonial de la Capella del Carme.

Aquesta visita començarà a les 19 h, i serà a càrrec de guies culturals que mostraran la vintena d’obres, entre pintures, escultures i litografies, que formen part d’aquesta exposició, mitjançant les quals s’ofereix al públic visitant, l’oportunitat de conèixer alguns dels artistes més rellevants dels segles XX i XXI.

Les persones interessades a poder participar de la visita guiada, cal que abans facin reserva de localitat mitjançant el web: www.lagorga.cat

Aquesta serà la primera de les tres visites guiades que s’han programat a l’exposició “L’aventura de col•leccionar: Joan J. Puig, una immersió en l’art contemporani”. Les dues següents tindran lloc el diumenge 13 de febrer, a les 12 h; i el dissabte 12 de març, a les 19 h.

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós també ha preparat dossiers pedagògics de l’exposició adreçats als alumnes de primària i secundària que durant aquests dies visitin la mostra artística.

L’exposició
El palamosí Joan J. Puig ha cedit més d’una vintena d’obres per a la creació d’aquesta exposició, totes elles fruit del col•leccionisme. Aquestes obres s’exposen per primera vegada al públic, i mostren un recorregut per la història de l’art contemporani des del cubisme a l’street art.

La sensibilitat i els coneixements de Puig l’han portat a escollir les peces més representatives i madures de cada autor, amb obres de referència que formen una col•lecció diversa, dinàmica i molt completa.

Les obres exposades es poden agrupar en quatre apartats: “1es avantguardes (1905-1945)”, “2es avantguardes (1945-1970)”, “Postmodernitat (1970-2000)” i “Noves tendències (2000-2020)”.

Aquesta mostra artística es pot visitar gratuïtament a la Capella del Carme, fins al 13 de març, tots els divendres i dissabtes de 17 a 20 h, i els diumenges i festius d’11 a 14 h.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp