S’instal•len tanques a les voreres de la cruïlla de l’avinguda Onze de Setembre amb el carrer de López Puigcerver com element de seguretat per als vianants

Aquest matí (02/08/13) han quedat totalment instal•lades les noves tanques de seguretat per a vianants ubicades a les voreres de la cruïlla de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb el carrer de López Puigcerver.

L’objectiu d’aquesta mesura és el de poder evitar que en aquest tram els vianants creuin la calçada per llocs no habilitats, així com impedir l’envaïment de les voreres per part dels cotxes i motos que circulen per aquest punt tan cèntric del municipi.

La nova tanca de l’avinguda de l’Onze de Setembre s’estén, per una banda de vorera, en el tram d’aquest vial delimitat pels carres de Dídac Garrell i el carrer Nou (54 m); i per l’altra, entre l’avinguda del president Francesc Macià i el carrer de López Puigcerver (20 m). Aquesta tanca està formada per peces metàl•liques de forma rectangular d’1,64 m d’allargada, separades entre si uns 10 cm.

Nou pas de vianants
La col•locació de les noves tanques s’ha complementat amb la ubicació d’un nou pas de vianants que creua l’avinguda de l’Onze de Setembre i que s’ha ubicat coincidint amb la cantonada del carrer Nou. D’aquesta manera els vianants i en un tram d’uns 60 metres, tenen dos passos de zebra per on poder creuar amb seguretat.

El procés d’instal•lació d’aquests elements s’ha dut a terme entre el passat dimecres i ahir dijous, a càrrec d’una empresa especialitzada que ha realitzat els treballs durant la nit per no interferir en l’activitat de veïns i comerciants d’aquest àmbit.

Millores en la mobilitat d’aquest encreuament
Amb aquesta mesura es conclou el procés de millores en l’àmbit de la circulació i mobilitat realitzades en aquest encreuament i que es van iniciar el passat mes de maig amb l’entrada en funcionament de la nova regulació per semàfors d’aquesta cruïlla.

Aquest nou sistema semafòric ha permès solucionar els problemes de retencions i de dificultat de gir que en ocasions s’hi produïen.

Es tracta de dos nous grups de semàfors que s’han instal•lat, un al final del carrer de López Puigcerver i coincidint amb l’avinguda de l’Onze de Setembre; i l’altra a la vorera dreta de l’Onze de Setembre (direcció Sant Joan) just abans de coincidir amb el carrer de López Puigcerver.

La nova instal•lació semafòrica permet aturar els vehicles que circulen en els dos sentits per l’avinguda de l’Onze de Setembre, deixant el pas lliure per a la còmoda incorporació dels vehicles i autocars (aquests últims provinents de l’estació de Sarfa) que accedeixen a l’Onze de Setembre des del carrer López Puigcerver. Aquests nous semàfors es van sumar als que ja hi havia ubicats una mica més endavant, coincidint amb l’accés als carrers de Dídac Garrell i a l’avinguda del president Macià.

Precisament aprofitant la instal•lació dels nous semàfors, tot aquest conjunt semafòric, nous i antics, han passat a ser de format més modern i equipats amb làmpades de tecnologia LED.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat