S’obre de nou l’aparcament de l’Arbreda després de realitzar-hi tasques de manteniment i millora

Aquest matí s’ha reobert l’aparcament de l’Arbreda després que ahir es prohibís l’estacionament de vehicles amb motiu de la realització de tasques de manteniment i millora.

Es tracta concretament de la neteja de tota la superfície d’aquest equipament, així com del repintat de la senyalització horitzontal dels carrers interiors, que s’ha aprofitat per a poder redefinir la circulació dins el pàrquing, que passa a un sol sentit, millorant el trànsit de vehicles dins aquest àmbit.

A banda també s’han senyalitzat els accessos i les sortides d’aquest aparcament que recupera l’entrada pel carrer de Sant Josep. Aquesta era una demanada dels veïns de la zona davant el volum de trànsit que en ocasions puntuals s’acumulava en l’únic accés a l’aparcament, pel carrer de Balmes, i el seu entorn més immediat.

D’aquesta manera l’aparcament de l’Arbreda tindrà dos accessos, pel carrer de Sant Josep i pel carrer de Balmes; i dues sortides, una per la placeta del doctor Francesc Dalmau i l’altra pel carrer de la Prosperitat.

Aquestes tasques de manteniment i millora també han servit per a ampliar el pas de vianants que creua l’aparcament i que ara permet connectar, de manera contínua, el carrer de Balmes amb la placeta del doctor Francesc Dalmau.

Reservats per a vehicles elèctrics
En aquest procés de millores també s’ha ubicat una bateria de places per a discapacitats, i s’han creat dues places per a l’estacionament de vehicles elèctrics habilitant aquests espais d’estacionament amb el preceptiu carregador elèctric on poder connectar el vehicle i realitzar còmodament la càrrega de bateries.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat