S’obre el nou aparcament gratuït del carrer de Juli Garreta, augmentant els espais d’estacionament a Palamós pel cap de setmana de carnaval

Aquest migdia s’ha obert a l’accés de vehicles el nou aparcament gratuït que l’Ajuntament de Palamós ha ubicat en l’àmbit de la Rutlla Alta, concretament entre el carrer de Juli Garreta i la ronda de l’Est (Vial del Port).

La nova zona d’estacionament té una superfície de 7.000m2, on podran aparcar uns 300 cotxes, i es posa en servei coincidint amb el cap de setmana central de la festa del Carnaval de Palamós, augmentant d’aquesta manera els espais d’estacionament que ofereix el municipi per acollir els vehicles que es puguin desplaçar fins a Palamós aquests dies.

Una empresa especialitzada ha realitzat durant les darreres setmanes el desbrossat dels terrenys afectats, retirant matolls i brossa per deixar tota la superfície neta. Posteriorment, s’ha dut a terme l’execució de la rampa d’accés i sortida d’aquest equipament, que s’ubica coincidint amb l’encreuament del carrer de Juli Garreta amb el de Garcia Lorca.

No es descarta que més endavant es pugui obrir un nou accés d’entrada i sortida, per l’altra banda, que en aquest cas connecti l’aparcament amb la Ronda de l’Est (Vial del Port).

La part final de les obres d’adequació i condicionament d’aquest nou aparcament s’han completat amb les tasques de compactació i anivellament de tota la superfície. El cost global d’aquest projecte és d’uns 10.000 euros.

Amb motiu dels actes centrals de la festa del carnaval, l’aparcament del Port Marina Palamós també s’obrirà gratuïtament durant tota la jornada de demà dissabte, 18 de febrer, per acollir els vehicles de les persones que es desplacin a Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Urbanisme i Via Pública

Relacionades per entitat