S’obre el nou passeig que passa en paral•lel a la riera Aubi

Aquest cap de setmana s’ha obert al pas de vianants el nou passeig que s’ha construït en paral•lel a la riera Aubi, concretament damunt el talús esquerra de la llera (direcció desembocadura) i en el tram comprés entre el Pont de Ferro i el final del terme municipal.

Es tracta d’un traçat lineal de 210 metres exclusiu per a vianants i, que en cas d’urgència, permet també el pas dels serveis d’emergència.

La superfície global d’aquest passeig, de 900 m2, és de sauló compactat i en el seu traçat s’han ubicat una vintena de fanals així com barana de fusta que el separa de la riera. En el costat contrari s’ha construït un petit mur per limitar el passeig de la finca veïna on s’ha dut a terme una promoció immobiliària.

Precisament l’empresa responsable d’aquesta promoció ha assumit les despeses de construcció del nou passeig, així com el de reforç i millora de la llera i els talussos de la riera, en el tram afectat.

Durant els propers dies es duran a terme els treballs de replantació d’arbres a la banda dreta d’aquest tram de riera, i des del Pont de Ferro, així com el tractament amb hidrosembra d’aquests talussos.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat