S’obre el període d’inscripcions per a la nova edició del Casal d’Estiu de Palamós

Dilluns vinent, 1 de juny, s’obrirà el període d’inscripcions per a poder participar en el Casal d’Estiu Municipal, organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i sota la gestió de l’empresa Tot Oci, Educació, Lleure i Esport.

De l’1 al 3 de juny (ambdós inclosos) tindrà lloc el procés de preinscripcions, on cada família interessada caldrà que omplin de manera telemàtica el formulari corresponent a través del portal web: www.palamos.cat/casals.

A partir del 8 i fins al 12 de juny, les famílies que hagin fet la preinscripció rebran un missatge automàtic confirmant que s’ha fet correctament, amb un enllaç que més endavant servirà per descarregar el formulari d’inscripció definitiva i la carta de pagament amb el corresponent codi de barres.

La documentació del nen o nena necessària per a realitzar la inscripció és la següent: calendari actualitzat de vacunes i declaració responsable. Els preus que s’estableixen pel Casal Municipal d’Estiu són de 150 € al mes si la inscripció és de matí, i de 160 € si s’opta pel torn de migdia amb servei de menjador. La inscripció també es pot realitzar per setmanes individuals, per dues setmanes consecutives o dies eventuals, amb les quotes corresponents.

El Casal de Palamós es divideix en el Casal d’Estiu per a mainada de 3 (amb P-3 finalitzat) a 12 anys, i el Casal Esportiu, adreçat a infants de 7 a 12 anys. Enguany el Casal d’Estiu tindrà lloc de l’1 de juliol al 31 d’agost, a les instal•lacions de l’Institut de Palamós i amb activitats també a la nau polivalent dels “50 metres”.

Els horaris del casal seran els següents: torn de matí, de 9 a 13 h; i servei de menjador, de 13 a 15 h. En aquesta edició 2020 i causa de les mesures de la Covid-19, els horaris s’han vist modificats i s’han hagut d’eliminar les opcions d’acollida matí i tarda.

Per tal de poder garantir les mesures de prevenció de la Covid-19, enguany les places seran limitades i els grups més reduïts que altres edicions. Les activitats que es desenvoluparan també seran adaptades al distanciament físic que exigeix la situació i els protocols publicats pel govern.

Entre altres mesures cal destacar que el Casal d’Estiu de Palamós organitzarà als infants en grups de convivència amb una ràtio general d’uns 7 infants per grup. Seguint el protocol del govern, aquests grups de convivència no podrán interactuar entre ells. Cadascun dels grups tindrà un responsable/monitor, que dinamitzarà jocs i activitats dissenyades prèviament per garantir entre els infants del grup que no hi hagi contacte o proximitat física.

El casal comptarà també amb la figura d’un responsable d’higiene i seguretat. Es demanarà als infants que es rentin les mans amb aigua i sabó sempre que es canviï d’activitat, i abans i després dels àpats.

Pel que fa a les mesures col•lectives, hi haurà una neteja i desinfecció dels materials i els espais. El material es desinfectarà quan canviï d’unitat de convivència. Pel que fa als espais, es preveuen tres neteges diàries en aules, lavabos i menjador.

Reunió informativa telemàtica amb les famílies
El dijous dia 25 de juny, tindrà lloc una reunió informativa adreçada als pares i tutors de la mainada inscrita.

Aquesta reunió es realitzarà telemàticament, utilitzant la plataforma Zoom i per a la qual les famílies d’infants inscrits rebran la corresponent invitació amb les claus per a participar-hi mitjançant correu electrònic.

Tota la informació relativa al Casal d’Estiu Municipal es podrà trobar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat