S’obre el període d’inscripcions per a participar en la 14a edició de l’estada internacional de dansa de la Costa Brava, “Palamós Summer Dance”

L’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós ha iniciat el període d’inscripcions per a poder participar en la 14a estada internacional de dansa de la Costa Brava “Palamós Summer Dance” que tindrà lloc del 4 al 9 de juliol.

Fins al dia 30 de juny totes les persones interessades a poder participar en aquesta edició podran realitzar la seva inscripció, que s’haurà d’adreçar a les oficines de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, c/ Ave Maria, 3, 2n pis, telèfon 972 60 23 30 (psd@palamos.cat, fax: 972 60 21 69 – més informació: www.facebook.com/StagePSD).

El “Palamós Summer Dance” és organitzat per l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós inclòs a la programació del festival Onadance i sota la direcció artística de la companyia resident al teatre La Gorga, CobosMika, encapçalada per la reconeguda ballarina palamosina Olga Cobos i el coreògraf Peter Mika.

“Palamós Summer Dance’17”
Les classes programades per aquesta 14a edició es duran a terme, entre 9 i les 18.45 h, a la nau polivalent dels “50 metres”, situada davant la plaça del Suro. Enguany l’estada internacional de dansa de la Costa Brava inclou la formació en els nivells intermedi i avançat, en tècnica de dansa contemporània, atèlier coreogràfic, diàleg dansa i circ, speedy puzzle i una masterclass “urban-contemporani”, en aquest cas a càrrec dels coreògrafs Diego Sinniger i Kiko López.

Destacats formadors en les diferents especialitats
Els formadors dels diferents cursos són reconeguts professionals de les diferents especialitats que s’ofereixen: Olga Cobos (tècnica contemporània), Peter Mika (atélier coreogràfic), Miquel Barcelona i Sabrina Catalán (diàleg dansa i circ) i Anton Lachky (speedy puzzle).

El preu d’un dels cursos és de 80 €. I es poden adquirir abonaments agrupant cursos (tres com a mínim i cinc com a màxim) aplicant un 15% de descompte per als estudiants de dansa de Palamós i si la inscripció es fa abans del 18 de juny.

Concurs de Joves Intèrprets
En paral•lel a aquesta activitat el festival Onadance també inclou l’organització del 3r Concurs de Joves Intèrprets de dansa contemporània.

L’objectiu d’aquesta iniciativa que se suma a l’estada internacional de dansa és donar suport a la interpretació i la creació per part de joves talents en l’àmbit de la dansa, mostrant el treball creatiu, tècnic i artístic mitjançant la presentació de les coreografies, afavorint l’intercanvi d’artistes i apropant la dansa al públic en general.

Per a poder participar en aquest concurs caldrà presentar peces de dansa contemporània on els intèrprets tinguin menys de 27 anys. Es poden presentar solos i duos i la peça haurà de tenir una durada màxima de 6 minuts. La presentació damunt l’escenari d’aquestes composicions tindrà lloc el dia 6 de juliol al Teatre La Gorga.

Onadance’17
Aquestes dues activitats estan incloses al festival Onadance que durant la primera setmana de juliol programarà un total de quatre espectacles professionals de dansa alguns dels quals dos tenen lloc a l’aire lliure i en espais patrimonials del municipi.

E tracta concretament de l’espactacle Nómadis de la companyia HumanHood, que es durà a terme al Parc del convent dels Agustins, el dia 4 de juliol.

El 7 de juliol serà el torn per Intarsi de la companyia de circ, Eia, i el 8 de juliol per l’espectacle Novembre, de la companyia Roser López Espinosa. Aquests dos espectacles es representaran al teatre La Gorga.

La darrera de les propostes d’aquesta edició del festival Onadance serà el titulat Nit de duets de lluna plena, que tindrà lloc el 9 de juliol al claustre del Mas del Vent i que comptarà amb dues companyies. Per un costat la palamosina CobosMika Company, que interpretarà la peça Praise; i per un altre costat la companyia Diego Sinniger de Salas que participarà amb la coreografia Liov.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat