S’obre el període d’inscripcions per als cursos gratuïts de formació professional que s’iniciaran l’octubre a Palamós

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós ha obert el període d’inscripcions per a poder participar a dos cursos de formació professional que s’iniciaran aquest proper mes d’octubre al municipi.

Es tracta concretament d’un curs especialitzat en neteja en el sector sociosanitari, i d’un altre destinat a la formació d’auxiliars de peixateria. Aquests cursos, totalment gratuïts, inclouen tant la part teòrica de la formació com la pràctica, que es realitza en les empreses i organismes col•laboradors.

Inscripcions
Les persones interessades en sol•licitar plaça per aquests cursos cal que s’adrecin fins al dia 30 de setembre a l’Àrea de Promoció Econòmica, (Casa Montaner-Parc dels Països Catalans, 3) tel: 972 60 03 80, e-mail: orientacioprofessional@palamos.cat.

Tots els cursos previstos estan destinats a persones majors de 16 anys, empadronades a Palamós, en situació d’atur i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquesta activitat formativa compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat que aporta una part del finançament per a la realització de les actuacions de foment de l’ocupació i d’inserció sociolaboral que s’executen al municipi durant aquest any 2016. L’objectiu d’aquest programa és el de promoure l’ocupació fomentant la igualtat d’oportunitats i la no discriminació en el treball de les persones amb especials dificultats.

Nous cursos d’informàtica i Internet
El projecte per al foment de l’ocupació i d’inserció sociolaboral també obrirà a final d’aquest mes el període d’inscripcions per a poder participar als cursos d’informàtica i Internet que tindran lloc a partir d’octubre.

Aquesta oferta formativa permetrà aprofundir en l’ús de l’ordinador i del telèfon mòbil per a treballar-hi de manera eficient, coneixent totes les possibilitats que ofereixen actualment les eines 2.0.

Càpsules formatives per a empreses i persones emprenedores
El Servei de Promoció Econòmica engegarà aquest mes de setembre i octubre una nova línia de formació adreçada a empreses i persones emprenedores. Aquesta acció formativa pretén potenciar la creació de projectes empresarials singulars i la millora de la comunicació, gestió i rendibilitat de les empreses.

Les sessions seran impartides per a professionals experts en assessorament a empreses i a persones emprenedores.

Durant el desenvolupament de les diferents càpsules formatives s’oferirà un espai de relació per a crear sinergies d’intercanvi i col•laboració, així com per a recollir i potenciar les iniciatives de les empreses i persones emprenedores.

Les càpsules formatives són gratuïtes i estan subvencionades per la Diputació de Girona a través de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica, a la qual l’Ajuntament de Palamós està adherida. També es compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Palamós i de l’Associació Fecotur.

Les persones interessades a participar en l’activitat de les Càpsules formatives per a empreses i persones emprenedores, poden formalitzar la inscripció a través de: http://www.palamosocupacio.cat/formacio-per-a-empreses-i-persones-emprenedores/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat