S’obre el procés de preinscripció a la Llar d’infants municipal de Palamós per al curs escolar 2013-2014

El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós recorda que a partir del proper dilluns 6 de maig s’obrirà el període de preinscripció per al curs 2013-2014 a la Llar d’infants municipal “l’Estel de Mossèn Gumersind”.

Aquest període de preinscripcions s’allargarà fins al dia 17 de maig i s’haurà de fer a la mateixa Llar d’infants municipal, ubicada al carrer de Provença, 34, telèfon 972 60 20 88. L’horari per a realitzar les preinscripcions serà de dilluns a divendres de 9.30 a 11.30 h i de 15 a 17 h.

La Llar d’infants municipal “l’Estel de Mossèn Gumersind”
Llar d’infants municipal “l’Estel de Mossèn Gumersind” té una capacitat per a 115 alumnes de 0 a 3 anys, acull un total de vuit aules a més dels serveis complementaris necessaris per al desenvolupament de l’activitat del centre.

Cal destacar també la bona accessibilitat de la instal•lació, situada arran d’un eix viari tan important al municipi com és l’avinguda de Catalunya. Aquest edifici també té la característica de ser energèticament sostenible.

Amb l’interès de poder mostrar la llar d’infants, l’Ajuntament de Palamós organitzarà demà dissabte 4 de maig, de 10 a 13 h, una jornada de portes obertes a aquest equipament mitjançant la qual es podrà conèixer les seves instal•lacions.

Més informació
El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament ubicat a l’Aula d’Aprenentatge (c/ Salvador Albert i Pey, 3, tel: 972 31 87 02 – 972 60 08 10) atendrà totes les consultes i/o dubtes que puguin tenir els interessats.

En referència a aquest procés de preinscripcions a la Llar d’infants municipal també es pot consultar més informació al lloc web del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós (www.palamos.cat) o bé al web (www.palamosciutateducadora.cat).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat