S’obre la desena edició de l’estada internacional de dansa de la Costa Brava, Palamós Summer Dance

L’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós ha iniciat el període d’inscripcions per a poder participar a l’estada internacional de dansa de la Costa Brava “Palamós Summer Dance”. Aquesta serà la desena edició d’una activitat que s’ha consolidat al municipi amb èxit d’organització i participació. Amb l’inici d’aquesta estada internacional de dansa, ara fa deu anys, l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós feia realitat un vell somni potenciant una activitat formativa en aquest camp de les arts escèniques.

Inscripcions
Fins al dia 16 de juny totes les persones interessades en poder participar en aquesta edició podran realitzar la seva inscripció, que s’haurà d’adreçar a les oficines de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, c/ Ave Maria, 3, 2n pis, telèfon 972 60 23 30 (psd@palamos.cat, fax: 972 60 21 69 – més informació: www.facebook.com/StagePSD).

El Palamós Summer Dance és organitzat per l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós sota la direcció artística de la companyia Cobosmika encapçalada per la reconeguda ballarina palamosina Olga Cobos i el coreògraf Peter Mika. Les classes programades es duran a terme del 1 al 5 de juliol al gimnàs de l’Institut d’Ensenyament Secundari, INS Palamós (c/ Nàpols, 22), i a la nau polivalent dels “50 metres” situada davant la plaça del Suro i al costat de l’IES Palamós.

Tres nivells formatius
Un any més s’han establert tres nivells formatius, destinant classes a alumnes amb un nivell avançat o professional, ballarins amb nivell intermig o, també, per aquelles persones principiants que fan un primer contacte en el món de la dansa.

Dansa contemporània, dansa aèria i Hip Hop
D’aquesta manera cada dia, de l’1 al 5 de juliol, a partir de les 10 del matí i fins a les 19.30 h de la tarda, es realitzaran classes de dansa. Els alumnes inscrits i, segons el seu nivell, podran participar a classes de composició i tècnica de dansa contemporània, taller de duo, Hip Hop o als tallers de dansa aèria.

Els preus de l’estada internacional de dansa de la Costa Brava “Palamós Summer Dance”, van dels 75 als 300 € segons el nombre de cursos o tallers que es realitzin, amb descomptes per als estudiants de les escoles de dansa de Palamós i abonaments amb el 15% de descompte per a les inscripcions a diversos cursos.

Activitats paral•leles
A banda dels cursos l’Àrea municipal de Cultura també prepararà activitats paral•leles a la formació. Concretament, el dimecres 3 de juliol al teatre La Gorga tindrà lloc la “Nit de l’intercanvi”, on els alumnes professionals de les escoles de dansa podran mostrar el seus treballs.

Per altra banda el dia 5 de juliol i com a cloenda de l’estada internacional de dansa de la Costa Brava, tindrà lloc una mostra de dansa al carrer a càrrec dels alumnes del “Palamós Summer Dance”, que tindrà lloc a partir de les 21 h al parc del Convent dels Agustins. Aquestes dues propostes són totalment gratuïtes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat