S’obre un nou espai d’aparcament gratuït al carrer de la Font per compensar la reducció d’estacionament del carrer dels Rentadors

L’Ajuntament de Palamós ha obert aquesta setmana una nova zona d’estacionament gratuïta per a vehicles.

Es tracta d’una parcel•la de propietat municipal amb superfície de sauló d’uns 300m2, que està situada al carrer de la Font, molt propera a la cantonada amb el carrer dels Rentadors i amb una capacitat per a uns 25 cotxes.

Aquesta setmana els operaris de la Brigada Municipal han condicionat l’espai, desbrossant tota la superfície i acotant el seu perímetre amb tanques. El condicionament també inclou la ubicació de la senyalització vertical, el marcatge de les places d’aparcament, així com l’adequació de l’accés i sortida dels vehicles, que en aquest cas serà pel carrer de la Font.

La posada en funcionament d’aquest equipament permetrà incrementar la capacitat d’estacionament gratuït en aquest àmbit, compensant la reducció d’estacionament que s’ha produït al carrer dels Rentadors, després de les millores viàries realitzades, que han permès ampliar en tot el carrer el pas còmode dels vehicles i en els dos sentits de la circulació. Aquests canvis han suposat però la reducció d’un part de l’estacionament d’aquest vial.

A causa d’aquesta disminució d’aparcament, l’Ajuntament de Palamós ha habilitat provisionalment aquest nou espai d’estacionament, que restarà en funcionament fins que finalitzin les obres d’allargament del carrer d’Enric Vincke, que actualment s’estan executant, i que permetrà la continuïtat d’aquest vial i en conseqüència l’augment d’espai d’aparcament en aquest àmbit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat