Sopar benèfic per a la investigació mèdica, en suport al ciutadà belga que realitza una marxa solidària a peu, d’uns 1.200 quilòmetres, amb destí Palamós

Palamós prepara un sopar benèfic amb suport a la iniciativa solidària que encapçala el ciutadà belga Jean-Marie Van Butsele, que el passat 10 de febrer va iniciar la ruta a peu entre la ciutat de Louvain-La-Nueve (Bèlgica) i Palamós (1.177 km).

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de recaptar fons a favor de projectes d’investigació mèdica de malalties que afecten infants i que impulsa la fundació belga, Bâtisseurs d’Etoiles, i per al desenvolupament d’iniciatives socials i sanitàries que es gestionen des de la Fundació Oncolliga Girona i l’Hospital de Palamós.

Aquest sopar solidari tindrà lloc el dimecres 13 de març, coincidint amb l’arribada de Van Butsele a Palamós i, per tant, el final de la ruta a peu que l’haurà portat a travessar França, amb etapes diàries de 30 a 50 quilòmetres, arribant a més d’una trentena de pobles i ciutats que l’han acollit en aquest llarg trajecte, i on s’han anat recollint fons econòmics per al projecte.

Sopar benèfic

L’àpat és obert a tothom que vulgui sumar-se a aquest acte benèfic i solidari, que s’iniciarà a les 20 h, a l’Espai del Peix (edifici de la llotja del port pesquer de Palamós). El preu per a cada participant és de 30 euros, i la reserva de localitats es pot fer al web: museudelapesca.org (reserva online), o bé a la recepció del Museu de la Pesca (moll pesquer de Palamós s/n).

Tots els beneficis econòmics resultants d’aquest acte s’aportaran a la recaptació global aconseguida amb la marxa solidària, la qual es destinarà íntegrament als projectes que impulsen les tres entitats socials i sanitàries beneficiàries.

Previ a aquest sopar, Palamós rebrà l’esportista belga de 72 anys, al passeig del Mar, davant la zona de l’escenari, en un acte de benvinguda i final de recorregut que tindrà lloc el mateix dimecres 13, entre les 16:00 i les 16:30 h, i amb la presència de representants municipals, de la Fundació Oncolliga Girona i l’Hospital de Palamós.

Objectiu 30.000 € per a la investigació mèdica

Jean-Marie Van Butsele, esportista de 72 anys, i anomenat com “el caminant de gran cor”, ja fa anys que organitza aquest tipus de marxes que engloben l’esport i la solidaritat.

L’objectiu de la iniciativa que ara duu a terme, és el de poder assolir una recaptació global d’uns 30.000 euros mitjançant donacions econòmiques que s’han anat realitzant durant el trajecte per part d’institucions i particulars, així com del sopar benèfic que es farà a Palamós i que se sumarà a l’organitzat el mes de febrer passat a Bèlgica, en aquell cas, amb motiu de l’inici de la marxa de Van Butsele.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Acció Social

25/03/2024

Relacionades per entitat