S’organitzaran visites guiades al cementiri de Palamós coincidint amb la festivitat de Tots Sants

L’Ajuntament de Palamós, mitjançant les àrees de Patrimoni i de Cementiris, prepara visites guiades i nocturnes al cementiri de Palamós que es realitzaran amb motiu de la diada de Tots Sants.

L’activitat tindrà lloc el divendres 1 de novembre, Tots Sants, i es tornarà a repetir l’endemà, dissabte 2 de novembre. Aquests dos dies les visites s’iniciaran al vespre, a les 18:30 h.

Tant un dia com l’altre es faran un màxim de dos grups, d’unes vint-i-cinc persones cadascun, encapçalats per dos tècnics-especialistes en la temàtica que en faran el guiatge. Cal destacar en aquest sentit la participació com a guia de l’activitat de l’historiador local Gabriel Martín, que a banda va ser en el seu moment el responsable de la compilació de la informació necessària per a la redacció del guió de la visita, seguint l’encàrrec que va rebre de l’Ajuntament de Palamós.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia
L’activitat és totalment gratuïta però les places són limitades. Les persones interessades a participar d’aquestes visites ja poden fer, a partir d’avui (22/10/19), la seva inscripció al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424 o bé per correu electrònic a infomuseu@palamos.cat.

Amb aquestes visites guiades el públic assistent podrà fer un ampli recorregut pel cementiri palamosí a través de les sepultures, els panteons i els personatges que hi són enterrats, fent un viatge al passat del municipi i del mateix recinte funerari, i conèixer aspectes que passen desapercebuts d’aquest equipament.

L’itinerari mostrarà diversos elements arquitectònics i artístics destacats del cementiri, com la història de la creu de terme, ubicada a la zona d’accés al recinte mortuori de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat