S’organitzen activitats complementàries per als participants, i els seus acompanyants, de la cursa Trail Costa Brava

L’Ajuntament de Palamós ha programat un calendari d’activitats complementàries per als participants, acompanyants i famílies dels i les esportistes que aquest cap de setmana seran a Palamós amb motiu de la realització, diumenge 20 de març, de la cursa Trail Costa Brava.

L’objectiu d’aquesta proposta és el de continuar potenciant i millorant l’acollida d’aquest nombrós públic que visita el municipi fora de la temporada turística.

Es tracta en aquest cas de propostes culturals, gastronòmiques i lúdiques. Els responsables de la prova esportiva preveuen que un miler d’esportistes participin diumenge a la prova esportiva, que dissabte ja realitzarà la recollida de dorsals. Aquest nombrós gruix d’esportistes si han de sumar acompanyants, entre familiars, membres dels equips i organització.

La programació d’activitats complementàries es durà a terme durant tot el cap de setmana, dissabte 19 i diumenge 20 de març, i estarà detallada tant a l’App com al web de la prova, i que els participants i els seus acompanyants es podran descarregar i consultar còmodament.

Les activitats inclouen visites al Museu de la Pesca, amb descomptes d’un 50% del cost de l’entrada per als participants o acompanyants que vulguin visitar l’exposició permanent d’aquest equipament cultural. També s’ha previst descomptes per a poder participar a la proposta gastronòmica del programa, amb la visita al celler Brugarol, ubicat a la finca Bell-lloc, on es durà a terme una degustació dels seus vins i de productes culinaris d’elaboració pròpia.

Per als joves i els més menuts també es programen diverses propostes, totes elles gratuïtes.

Es tracta dels castells inflables que s’ubicaran diumenge a la Nau polivalent dels 50 metres (que acull la prova); l’especial “Hora del Conte” que el mateix diumenge tindrà lloc a les 11:30 h a la Biblioteca Municipal, o bé el circuit d’orientació per descobrir el centre històric de Palamós que durant tot el cap de setmana es podrà realitzar, i que tindrà com a punt de sortida l’oficina de Turisme.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat