S’ubica el nou mobiliari urbà al Parc de la Bassa, a Sant Joan

Durant aquesta setmana la Brigada municipal de l’Ajuntament de Palamós ha enllestit les tasques d’instal•lació del nou mobiliari urbà que s’ha ubicat al Parc de la Bassa, a Sant Joan.

Es tracta de diversos elements fabricats amb fusta, concretament quatre taules de pícnic amb banc, dos conjunts de bancs -individuals i dobles-, noves papereres preparades per a les diferents fraccions, i quatre bancs situats en paral•lel al camí central.

Aprofitant aquestes tasques també s’ha instal•lat una font per a beure i s’han creat nous accessos a aquest espai, que permeten als vianants poder accedir amb comoditat al Parc de la Bassa des del carrer de Joan Rovira i Bastons. L’adquisició de tots aquest nou mobiliari ha suposat un pressupost d’uns 6 mil euros.

Projectes triats pels ciutadans
Aquest procés de millores del Parc de la Bassa s’inclou dins el grup de projectes que van ser triats pels ciutadans de Palamós en el procés participatiu del pressupost municipal d’inversions, i que s’executaran durant aquest any.

Precisament aquesta proposta del Parc de la Bassa va ser la segona més votada dels vuit projectes escollits en aquest procés participatiu, entre els quals també es destaca l’ampliació de l’equipament en els espais municipals destinats als joves, habilitar al municipi espais públics per a gossos acotats amb tanca, equipar amb mobiliari urbà la plaça de Sota Pedró, crear a la vila un espai de trobada per a famílies i nadons, posar fonts per a beure en diversos àmbits públics de Palamós, o bé millorar la mobilitat a peu a l’aparcament de l’Arbreda i fer un nou accés per a vehicles a l’aparcament del carrer de la Riera.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat