S’ubicarà un nou aparcament al carrer Almogàvers donant servei als veïns d’aquest sector i als usuaris de l’escola Els Àngels

L’Ajuntament de Palamós ha aprovat el projecte de construcció d’un nou aparcament al carrer Almogàvers que ordeni l’estacionament en aquest àmbit, així com la ubicació d’un giratori i l’eixamplament del pas de vehicles d’aquest vial que va des del carrer del Ter fins a l’alçada de l’escola d’educació especial Els Àngels, on aquest carrer acaba i no té sortida.

La nova zona d’aparcament en bateria s’ubicarà en el lateral esquerra del carrer (direcció escola) i en tres trams, donant servei principalment als veïns d’aquest sector i als usuaris de l’escola Els Àngels.

El material d’acabat de la zona de pàrquing serà de formigó raspallat amb òxid de ferro i tindrà una superfície global de 520m2, la qual cosa possibilitarà la creació d’un total de 43 places d’estacionament.

Nou giratori i millores d’accessibilitat al carrer
El projecte també inclou la construcció d’un giratori que s’ubicarà a la part final d’aquest carrer i que facilitarà el gir del bus escolar, que fins ara veu impossibilitada aquesta maniobra per les reduïdes dimensions del carrer i que és del tot necessària, ja que no hi ha sortida.

Al centre d’aquest espai de gir s’hi plantaran arbres autòctons i espècies arbustives, i s’ubicaran també tres noves columnes d’enllumenat.

El projecte també inclou l’eixamplament d’aquest tram de vial, que perdrà l’aparcament en línia que actualment té en el seu costat dret, concretament al que dóna a la línia d’habitatges, millorant d’aquesta manera les condicions d’accessibilitat del carrer i fins a l’escola Els Àngels.

L’execució d’aquest projecte d’obres tindrà lloc durant el darrer trimestre d’aquest any, fent coincidir el procés de construcció del nou giratori amb el període festiu de Nadal, per tal de no afectar en cap moment el transport escolar que cada dia desplaça alumnes al centre.

Les obres de construcció del nou aparcament i de millora del carrer Almogàvers tenen un cost global de 108.571,33 €.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp