Té lloc la Diada de la Gent Gran on Palamós homenatja cada any, el col•lectiu de la tercera edat del municipi

Ahir diumenge dia 6 de maig Palamós va realitzar la segona edició de la Diada de la Gent Gran de Palamós, amb l’objectiu de fer protagonista tota la gent gran del municipi, amb una trobada que permet compartir aquesta jornada festiva amb tots els palamosins i totes les palamosines, de totes les edats, que ho desitgen. Aquesta és una iniciativa de l’Associació Municipal de la Gent Gran que compta amb el suport de l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta entitat local ja realitzava anteriorment un dinar de germanor on s’homenatjava els seus socis de 85 anys, però amb l’objectiu d’obrir-ho a tota la gent gran de la vila l’Associació va proposar l’any passat, la realització d’aquesta Diada on s’homenatja també tots els palamosins i palamosines de la tercera edat, i més concretament a les persones que celebren 80 anys, a les quals se’ls fa arribar una carta personalitzada d’invitació.

L’acte va ser dedicat especialment a aquestes persones, una trentena en global, que van ser els principals protagonistes de la Diada d’ahir, convidant-los al dinar i obsequiant-los amb un record d’aquesta jornada, que van lliurar el president de l’Associació Municipal de la Gent Gran, Josep Maria Serra; l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; i la regidora d’Acció Social i Ciutadania, Natàlia Casellas.

L’acte es va realitzar a l’equipament municipal de la “Nau dels 50 metres” (pl. del Suro), va incloure un complet dinar i va ser amenitzat amb un ball.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat