Té lloc la Diada de la Gent Gran, on Palamós homenatja el col•lectiu de la tercera edat del municipi

Ahir diumenge dia 29 de maig Palamós va realitzar la quarta edició de la Diada de la Gent Gran de Palamós, que té com a objectiu fer protagonista tota la gent gran del municipi.

Les dues edicions passades, corresponents als anys 2020 i 2021, no es varen poder realitzar a causa de les restriccions establertes amb motiu de la pandèmia.

La represa de l’activitat va tenir lloc a l’equipament municipal de la Nau dels 50 metres i va comptar amb la participació de més de 400 persones. La Diada de la Gent Gran permet compartir aquesta jornada festiva amb tots els palamosins i totes les palamosines, de totes les edats, que ho desitgen. Aquesta és una iniciativa organitzada per l’Associació Municipal de la Gent Gran que compta amb el suport de l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta entitat local ja realitzava anteriorment un dinar de germanor on s’homenatjava els seus socis de 85 anys, però amb l’objectiu d’obrir-ho a tota la gent gran de la vila l’Associació va proposar la realització d’aquesta Diada, on s’homenatja també tots els palamosins i palamosines de la tercera edat, i més concretament a les persones que celebren 80 anys, a les quals se’ls fa arribar una carta personalitzada d’invitació.

En aquesta ocasió també si van sumar les persones que van arribar a aquestes edats l’any 2021 i 2020, període en el qual no es va realitzar la Diada a causa de la pandèmia.

L’acte va ser dedicat especialment a totes aquestes persones, una setantena, que van ser els principals protagonistes de la Diada d’ahir, convidant-los al dinar i obsequiant-los amb un record d’aquesta jornada.

La Diada de la Gent Gran de Palamós va incloure un complet dinar, i va ser amenitzat amb un ball.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat