Té lloc la renovació de l’enllumenat de Pavelló Municipal d’Esports de Palamós, amb un important estalvi energètic i econòmic

L’Ajuntament de Palamós ha dut a terme la renovació de tot l’enllumenat de la pista del Pavelló Municipal d’Esports. Es tracta d’un total de 36 nous focus dotats de tecnologia Led que han substituït els que hi havia instal•lats fins ara, i que eren els que es varen ubicar en aquest equipament esportiu en el moment de la seva inauguració.

Amb aquesta nova il•luminació el consum energètic anual es rebaixa considerablement i d’aquesta manera també la reducció de la despesa econòmica, aconseguint un estalvi anual d’uns 3.800 euros, i la disminució en 14,25 tones d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

Els nous focus tenen una potència màxima de 200 W però porten un control que permet regular la intensitat de les mateixes d’un 0 a un 100% depenent de l’activitat que es faci i augmentant així l’estalvi.

Abans de la realització d’aquesta actuació el nivell mitjà d’il•luminació no arribava als 350 lux. Amb la nova instal•lació de llums el nivell mitjà d’il•luminació pot arribar a quasi 1000 lux, sent apte per competicions Clase I, per acollir amb totes les garanties proves nacionals i internacionals.

L’any passat també es van canviar a Led els llums del camp de F7 dels camps annexes i també els de la pista de la Nau dels 50m. Durant l’època postconfinament, en la que no es permetia la pràctica esportiva, es va passar a Led tots els llums de vestidors, passadissos, magatzems, de totes les instal•lacions esportives.

L’objectiu de l’Àrea d’Esports és la de poder actuar en breu en altres instal•lacions esportives municipals, com el canvi a Led dels focus del terreny de F11 dels camps annexs, així com de les diferents torres de llum de l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp