Té lloc l’asfaltatge dels carres del Pedró i de Còrsega inclosos en les obres de rehabilitació del barri vell de Palamós

Dins el procés d’obres de la 3a fase de rehabilitació del barri vell de Palamós, avui dimarts 29 i demà dimecres 30 de maig, té lloc el procés d’asfaltatge dels carrers de Pedró i de Còrsega en el tram comprès entre el carrer Roger de Flor i el mirador situat damunt La Pedrera.

Cal destacar que degut aquestes feines, els usuaris de vehicles amb garatges dins els trams afectats no podran circular-hi fins a la finalització del procés d’asfaltatge.

3a FASE D’URBANITZACIÓ I REHABILITACIÓ DEL BARRI VELL
La 3a fase de les obres, d’urbanització i rehabilitació del barri vell de Palamós, són a càrrec de l’empresa Rubau-Tarrés S.A.U. i el cost global d’aquestes és de 855.441 €. El procés de les obres de la 3a fase és previst que finalitzin durant el proper mes de juny.

El finançament del projecte és aportat pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i, a parts iguals, per l’Ajuntament de Palamós i els veïns, aquests últims mitjançant contribucions especials.

El projecte de rehabilitació del barri vell de Palamós es va iniciar fa uns 20 anys, període en el qual s’ha permès la millora progressiva de tots els carrers ubicats dins un ampli perímetre de la vila delimitat pel carre Onze de Setembre i La Planassa, el vial del Port i la plaça dels Arbres, i que s’ha intercalat en el temps amb la rehabilitació global del nucli antic de Sant Joan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp