Tenen lloc les primeres Jornades de Formació Esportiva a Palamós

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós va posar en marxa, ahir dilluns, les primeres Jornades de Formació Esportiva que tenen l’objectiu de fer arribar a les entitats esportives de la vila una proposta formativa totalment gratuïta, que permeti el reciclatge i la millora en la disciplina, tant de treball com didàctica, dels entrenadors, monitors i responsables directius de les entitats esportives locals.

Una trentena de persones, integrants de diverses entitats i associacions esportives locals i les Ampa del municipi, han participat en aquesta primera sessió formativa.

Les Jornades tenen lloc a l’Aula d’Aprenentatge de Palamós i s’ha dividit en dues sessions diferenciades. La primera és la que ahir es va iniciar dedicada a la millora de la preparació de la temporada, i que seguirà els dies 11 i 18 de juny.

En el programa de continguts teòrics i pràctics d’aquesta sessió s’inclouen temes com el de la planificació i programació, objectius i continguts, períodes i temporalització d’activitats, entre altres.

Nova sessió al setembre
Posteriorment, durant el mes de setembre, tindrà lloc una segona sessió que també inclourà tres jornades (dies 5, 12 i 19) enfocades en aquest cas a treballar la tasca diària dels entrenadors i amb temes com: la creació de tasques per l’entrenament, gestió i control del grup, preparació del partit, etc.

La formació d’aquestes sessions són a càrrec del llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Pau Campos, que actualment exerceix d’entrenador d’handbol i que és seleccionador català absolut femení d’handbol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat