Tot a punt per a la realització de les 18enes Jornades d’Educació i Família

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós ha presentat el programa de les divuitenes Jornades d’Educació i Família, que enguany tindran lloc durant els tres primers dijous del mes vinent.

Aquesta activitat, totalment gratuïta, té com a principal objectiu informar sobre tots aquells temes d’interès per a les famílies i relacionats amb l’educació dels fills, adreçant els seus continguts, principalment, als pares i mares, educadors, i a les persones interessades en l’educació dels joves.

El programa de 2021
El cartell de conferenciants previstos enguany està format pel psicòleg i expert en addició a les noves tecnologies, Marc Masip, que participarà en les jornades el dia 4 de març, amb “l’Addicció a pantalles, l’heroïna del segle XXI”, com a temàtica protagonista.

Li segueix, el dijous 11, el conferenciant i fundador de Nasco Feeding Minds, Ousman Umar, que durà a terme la conferència “El camí cap al dret a l’educació”; i tancarà aquesta programació, el dia 18 de març, l’escriptora, professora i traductora, Bel Olid, amb el tema “Coeducació: val més un exemple que mil paraules”.

Nou horari i reserva d’entrades al web de La Gorga
Totes les conferències programades dins aquesta edició de les Jornades d’Educació i Família tindran lloc al Teatre La Gorga (c/ de les Notaries), i tenen l’entrada gratuïta, que caldrà reservar a partir de dilluns vinent, 22 de febrer, al web: www.lagorga.cat. (l’aforament al teatre La Gorga és limitat d’acord amb les mesures sanitàries vinculades a la Covid-19).

Cal destacar que l’hora d’inici de cadascuna de les tres sessions previstes, serà a les 20 h, avançant d’aquesta manera l’horari emprat en totes les edicions realitzades fins ara, ja que ara l’activitat s’ha hagut d’adaptar a l’horari del confinament nocturn, establert dins les mesures per evitar la propagació de contagis per la Covid-19.

Aquesta activitat formativa i divulgativa que és organitzada per l’Àrea municipal de Joventut, s’inclou dins el projecte de Ciutat Educadora que l’Ajuntament de Palamós fomenta al municipi, i compta amb la col•laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Dipsalut i el Grup Aceda.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat