Tot a punt per al concert solidari Sos Richi d’aquest dissabte

Aquest dissabte 28 d’abril Palamós tornarà a programar una activitat solidària amb l’objectiu de recaptar fons mitjançant els quals poder fer front al tractament mèdic de l’infant palamosí de 6 anys, Ricard García, “Richi”, afectat per un tumor cerebral anomenat medul•loblastoma, un dels tumors malignes pediàtrics més agressius que existeix.

EL CONCERT SOS RICHI
La proposta prevista per dissabte serà la del concert solidar “Sos Richi” que comptarà amb la participació dels músics Miquel Abras, Joan Masdéu, el grup Amelie, l’Orquestra Di-versiones i la formació palamosina The Covers Band.

Aquest concert, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, tindrà lloc a partir de les 22 h a la nau polivalent dels “50 metres” ubicada a la plaça del Suro i el preu de les entrades serà de 10 euros. Les localitats per aquest concert es poden comprar anticipadament als establiments locals: bar el Barriles (del Mercat cobert de Palamós), Discos Homs; i Espai de Viatges. L’organització també posarà a disposició dels assistents un servei de bar així con una fila zero on poder fer aportacions.

Tots els fons que es recullin mitjançant aquest concert es destinaran a cobrir l’alt cost del tractament al qual s’ha de sotmetre en Richi, que actualment està rebent en un hospital de Boston als Estats Units, concretament al Dana Farber Cancer Institute, un centre privat on hi ha els millors especialistes en el tractament de la tipologia de tumor que té aquest infant palamosí.

ÉXIT DE LA MARATÓ SOLIDÀRIA
El dissabte passat, 21 d’abril, l’organització ja va programar una marató solidària amb el mateix objectiu i mitjançant la qual es va recaptar un total de 25.721’79 euros.

L’organització de la Marató que va comptar amb la participació de més de 50 entitats, associacions, col•lectius i particulars, va tematitzar en espais el passeig del Mar, delimitant un sector per a les activitats destinades als infants: amb tallers, jocs, màgia i balls; un altre espai per a la realització de concerts i actuacions musicals, amb havaneres, actuacions corals o de solistes; una altra per a activitats esportives i lúdiques, amb spinning, vollei platja, caminada popular o torneig de futbol; balls llatins, contry, o rumba; i la darrera per a la ubicació d’un mercat artesanal, amb venda de quadres, tastets i productes.

TRACTAMENT COSTÓS
Les operacions previstes i el tractament al qual ha d’estar sotmès en Richi en el centre mèdic privat nord-americà on es troba acompanyat dels seus pares i la seva germana, poden suposar una despesa global d’uns 200 mil euros.

Durant les darreres setmanes la Coordinadora Sos Richi ha repartit 500 guardioles solidàries per establiments i comerços del municipi i a banda s’ha obert un número de compte on poder fer aportacions:2100 3317 11 2200205605.

En paral•lel a l’organització d’activitats solidàries s’està fent una recollida de taps de plàstic per a poder vendre a una empresa de reciclatge. En el lloc web: www.sosrichi.org s’hi pot trobar tota la informació dels sistemes que s’han establert per a poder col•laborar així com tota la informació al dia d’en Richi.

ALTRES ACTIVITATS SOLIDÀRIES
Després de la marató i del concert d’aquest dissabte, la Coordinadora Sos Richi preveu seguir organitzant activitats solidàries puntuals mitjançant les quals recollir fons per a fer front a les despeses hospitalàries d’en Richi.

D’aquesta manera ja s’ha programat per al dia 6 de maig a La Gorga un espectacle de la Cia de dansa palamosina Cobosmika. L’espectacle serà Scrakeja’t, i els beneficis aniran íntegrament al compte d’en Richi.

La resta d’activitats que no organitza directament la Coordinadora es poden consultar al blog de Coordinadora Sos Richi, secció d’Agenda general: http://coordinadorarichi.blogspot.com.es/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat