Tot a punt per engegar la segona edició del “Pardales Fest”, que té lloc aquest cap de setmana al passeig del Mar

El passeig del Mar de Palamós es convertirà durant tot aquest cap de setmana, dissabte 1 i diumenge 2 de juny, en l’escenari de la segona edició del “Pardales Fest”, l’activitat festiva adreçada a totes les edats que organitza la colla del carnaval palamosí, “Les Pardales”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós.

En aquesta edició, i a diferència de l’any passat, l’activitat canvia de lloc i de la plaça de Josep Sarquella passa al passeig del Mar (zona escenari), i d’un dia passa a dos, dissabte i diumenge.

Precisament dissabte 1 de juny, el programa s’obrirà a les 11 h del matí amb els tallers infantils, que suposaran un dels referents del “Pardales Fest”. Aquesta activitat inclou tallers d’elaboració de punts de llibre, de pintar cares, de tattoos, de dibuix, de fer trenes, de manualitats, de globus, de pintar ungles o d’imants.

Aquests tallers, adreçats als més menuts, es duran a terme dissabte al matí, d’11 a 13 h, i a la tarda de 18 a 20 h. El diumenge 2 de juny es repetiran, però en aquest cas d’11 a 13 h. Precisament el diumenge a les 11 h, tindrà lloc un espectacle infantil a càrrec de la companyia “La Cuca animadora”, que es basa amb música i jocs amb bombolles de sabó.

El “Pardales Fest” programarà vermuts tant dissabte com diumenge al migdia, amb concerts musicals en directe, que el dia 1 serà a càrrec de la cantant Marina Pratcorona; i el dia següent, 2 de juny, del DJ Bruc & Friends. Aquesta activitat musical s’acompanyarà de servei de barbacoa i bar.

Dins la programació d’activitats de dissabte cal destacar la Quina musical que a partir de les 18 h amenitzarà l’actor i presentador Pau Murner; i a les 20 h, el “Tardeo”, amb l’actuació dels DJ’S Bill & N’Tina, amb fi de festa a partir de les 22 h.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat