Tot a punt per la 39a edició de la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós que tindrà lloc divendres al parc de l’Arbreda

Demà divendres 14 d’agost, a les 22 h, el recinte del parc de l’Arbreda de Palamós acollirà un any més la tradicional Mostra de l’Havanera Catalana que enguany arriba a la seva 39a edició.

Aquest reconegut concert d’havaneres és organitzat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós i el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Per aquesta nova edició, la Mostra de l’Havanera Catalana comptarà amb la participació de quatre grups d’havaneres del prestigi de: Port Bo, Peix Fregit, Neus Mar i Barca de Mitjana que per l’ocasió interpretaran bona part de les millors peces del seu ampli repertori.

Venda de les localitats
Les localitats per a poder assistir a la nova edició de la Mostra de l’Havanera Catalana, es poden adquirir de manera anticipada a través de la pàgina www.lagorga.cat, o també el mateix divendres, de 21 a 22 h, a la taquilla situada al parc de l’Arbreda.

El preu de l’entrada general és de 15€, mentre que per als socis de l’Agrupació Sardanista Costa Brava és de 10€.

Aquest any l’esdeveniment comptarà amb un aforament limitat a 300 persones per tal de seguir estrictament les mesures de seguretat sanitària aplicades amb motiu de la Covid-19.

Les localitats estaran separades mantenint la distància de seguretat d’un metre i mig entre cadires i serà obligatori l’ús de la mascareta. A més, el cobrament de les entrades que es venguin a la taquilla de l’Arbreda, de 21 a 22 h del mateix divendres, es farà únicament mitjançant targeta de crèdit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat