Tots els actes del Carnaval de Palamós 2020, a l’app municipal

L’Ajuntament de Palamós ha incorporat, un any més, a la seva aplicació per a mòbils, tota la informació referent al Carnaval amb l’objectiu que els usuaris puguin portar, de manera còmoda a la butxaca, l’agenda completa d’aquesta tradicional festa d’hivern palamosina.

A través de l’app ‘Palamós’, els usuaris, tant d’Android com d’iOS, podran consultar amb rapidesa totes les activitats programades per aquest Carnaval 2020, amb l’agenda d’actes segmentats per dia o per lloc de celebració i geolocalitzats mitjançant Google Maps. Des de l’app també es poden consultar quins aparcaments de la vila hi ha a disposició durant aquests dies.

D’aquesta manera, l’aplicatiu ofereix la possibilitat als usuaris d’estar al dia dels actes programats en aquesta nova edició del Carnaval que començarà aquest proper dissabte 15 de gener, amb la presentació del Carnestoltes i la Reina, i que s’allargarà fins al dimecres 26 de febrer amb l’enterrament de la Sardina.

L’app ‘Palamós’ és totalment gratuïta i funcional tant per a mòbils que treballin amb Android com amb iOS. Es pot descarregar a l’App Store i a Google Play.

Palamós és Smart
L’Ajuntament de Palamós va estrenar la seva app municipal coincidint amb la Festa Major de 2017.

Aquesta plataforma forma part del projecte ‘Palamós és Smart’, que a través de l’aplicació ‘Palamós’ permet facilitar la comunicació i la informació municipal entre ciutadans, entitats i el mateix Ajuntament.

L’objectiu és crear una porta única d’accés a tota la comunicació i serveis de la ciutat, creant un canal interactiu a través de l’Smartphone del ciutadà.

Mitjançant aquesta app es pot consultar amb comoditat i rapidesa tot allò que fa referència a la vila, ja sigui l’actualitat del municipi, com ara amb el Carnaval, però també l’agenda, les notícies i els avisos municipals, així com els telèfons d’interès o la informació sobre el transport públic, entre altres.

Des d’aquest aplicatiu, els usuaris també poden conèixer els punts d’interès turístics de Palamós o consultar l’estat de les platges. A més es destaca, durant tot l’any, la informació referent als aparcaments de la vila.

L’app també inclou informació referent als comerços, mercats i serveis; així com sobre l’hostaleria del municipi, amb la possibilitat de consultar un per un tota l’oferta de restauració i allotjament, com també informació referent a la salut amb el contacte de totes les farmàcies, que permet saber quina està de guàrdia; tenir a mà el contacte per trucar directament a l’Hospital de Palamós o al CAP o quins punts DEA hi ha repartits pel municipi.

A banda de tota aquesta informació, la plataforma també dona a la ciutadania la possibilitat de posar-se en contacte amb l’Ajuntament i les seves àrees mitjançant la “Bústia d’incidències”. Aquesta opció permet enviar a l’Ajuntament de manera ràpida totes aquelles anomalies o incidències que es puguin detectar, principalment a via pública, indicant el tipus de problema localitzat, generant una fotografia, així com ubicar-lo amb les coordenades GPS, per tal que els tècnics municipals puguin resoldre-ho.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat