Tots els serveis municipals treballaran a porta tancada i es demana a la ciutadania realitzar les tramitacions imprescindibles per via electrònica i d’atenció telefònica

L’Ajuntament de Palamós ha establert que a partir d’avui els serveis municipals treballaran a porta tancada. Avui al matí l’Ajuntament de Palamós ha comunicat aquesta decisió als caps dels respectius serveis.

Aquesta mesura afecta totes les àrees del consistori amb atenció al públic, excepte la comissaria de la Policia Local, que atén qualsevol urgència o emergència; i també l’Oficina d’Atenció Ciutadana, la qual resta oberta a les dependències de l’Ajuntament, però amb cita prèvia (www.palamos.cat/citaprevia) i en aquest cas per tràmits estrictament imprescindibles i inaplaçables.

Es demana a la ciutadania, per a la seva comoditat, que pugui utilitzar els canals telemàtics per a resoldre temes administratius. Per a qualsevol consulta es recomana utilitzar el correu electrònic: oac@palamos.cat o bé al telèfon: 972600026.

Amb aquestes mesures preventives es vol evitar el risc de contagi del coronavirus SARS-CoV-2, amb l’objectiu de preservar la seguretat de treballadors i ciutadans, al mateix temps que es garanteix la continuïtat dels serveis.

En aquest sentit l’Ajuntament ha previst aplicar el teletreball entre el personal municipal, sempre que sigui possible en la seva feina, també es podran establir torns per tal de combinar horari entre el personal d’una mateixa àrea, o bé una borsa d’hores de lliure disposició que caldria retornar abans de final d’any.

Cal recordar que el mercat municipal setmanal previst per demà dimarts només ubicarà parades d’alimentació. L’Ajuntament de Palamós també ha suspès la sessió plenària prevista per demà, la qual es tornarà a convocar tan bon punt sigui possible.

Col•laboració ciutadana
L’Ajuntament de Palamós fa una crida a la ciutadania per tal de col•laborar en permetre que els serveis essencials es puguin realitzar sense problemes.

En aquest sentit es demana als palamosins i les palamosines que durant aquest període es faci un bon ús dels serveis de recollida de residus, utilitzant de manera correcta les àrees d’aportació, deixant dins el bujols corresponents les diverses fraccions.

També s’informa la ciutadania que durant el periode d’aplicació de l’estat d’alerta, s’abstinguin de deixar trastos i andròmines al carrer, ja que aquest servei s’ha suspès momentàniament per prioritzar la recollida de les escombraries i la neteja viaria.

Destacar també que la Policia Local de Palamós realitza patrulles per tal de controlar que les persones que transiten pel carrer, a peu o en vehicle, ho facin només sota els crirteris establerts en la disposició d’estat d’alerta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat