Trenta joves palamosins han participat a la darrera edició del Campus Jove d’Estiu

Des del dia 11 de juliol fins al passat divendres 5 d’agost, les dependències de l’Aula d’Aprenentatge de Palamós, han acollit la 16a edició del Campus Jove d’Estiu adreçat a joves de 14 a 18 anys.

En total han estat 30 joves palamosins i palamosines que han pres part en aquesta activitat lúdica i formativa organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i realitzada pels formadors i monitors de l’Escola d’educadors en el lleure l’Empordà.

Divendres passat, 5 d’agost, coincidint amb el tancament del campus, es va realitzar l’acte de lliurament dels títols acreditatius de la formació rebuda a tots els joves participants. Es tracta de la certificació corresponent al curs de Pre-monitors/es, que acredita 30 hores de formació.

Aquest acte de cloenda va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i de la regidora d’Ensenyament i Ciutat Educadora, Laura Lafarga, que van fer entrega d’aquestes titulacions a tots els joves participants.

Els nivells formatius i les activitats del curs
El curs de Pre-Monitors/es té dos nivells en funció de l’edat dels participants, Pre-1 d’entre 14 i 16 anys, i Pre-2 dels 16 als 18 anys.

Pel que fa a les activitats que es programen durant les quatre setmanes consecutives que té de durada aquest curs, es destaquen també activitats a l’aire lliure, amb excursions en bicicleta, iniciació al senderisme, caiac o bé la pràctica del snorkel. També s’han treballat els jocs, els tallers i les dinàmiques de grup, entre altres activitats d’educació en el lleure.

Tota aquesta formació gira entorn del treball en la programació i l’organització d’activitats de lleure, la qual cosa permet una visió àmplia i anticipada per als futurs monitors i monitores d’educació en el lleure, un curs adreçat a joves a partir de 18 anys que també es pot cursar a Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp