Trobada de vehicles clàssics aquest cap de setmana a Palamós

Aquest cap de setmana Palamós serà el punt de trobada de dues activitats que tenen els vehicles clàssics com a protagonistes. Per un cantó la trobada de cotxes del Clàssic Motor Club del Bages i, per l’altre, la tradicional Trobada de Motos Històriques de Palamós “Memorial Joan Ferrer i Plaja”.

COTXES DE MÉS DE 25 ANYS D’ANTIGUITAT
El dissabte i el diumenge el Clàssic Motor Club del Bages organitza aquesta trobada de vehicles clàssics, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós i amb la participació d’uns 10 cotxes de més de 25 anys d’antiguitat.

La caravana de vehicles arribarà a Palamós dissabte 26 de maig al migdia realitzant un recorregut pel municipi. A partir de les 14 h, els cotxes participants quedaran exposats al passeig del Mar, al costat de l’oficina de Turisme. El diumenge 27 de maig la caravana de vehicles clàssics participants sortirà de Palamós a partir de les 10.30 h per fer una ruta per la Costa Brava.

TROBADA DE MOTOS HISTÒRIQUES DE PALAMÓS
L’altra cita del cap de setmana que ofereix Palamós amb els vehicles clàssics tindrà lloc el diumenge 27 de maig, amb la quinzena edició de la Trobada de Motos Històriques de Palamós “Memorial Joan Ferrer i Plaja”. Aquesta és una de les trobades de l’any, de totes les que organitza l’Associació de Motos Històriques Gironines, que compta amb més participació. En total es preveu que siguin més d’un centenar les motos clàssiques participants a la trobada de Palamós.

Del total de les motos participants més de trenta són propietat del col•lectiu d’aficionats a les motos històriques de Palamós, una afició que va començar al municipi, Joan Ferrer i Platja. Nascut a Begur l’any 1935, Joan Ferrer es va iniciar de molt jove al món de la moto, com a mecànic, creant el seu propi taller a Palamós, on va fixar la seva residència definitiva l’any 1959.

En aquest taller que va regentar fins a la seva mort, l’any 1995, va restaurar bona part de la seva col.lecció particular de motos històriques, entre les quals es destaquen: Sanglas, Montesa, Lube, Ossa o Soriano, entre d’altres.

La trobada de diumenge s’iniciarà a les 8 h del matí amb la concentració de tots els participants al passeig del Mar on es realitzaran les inscripcions. A partir de les 9.30 h està prevista la sortida de totes les motos en direcció al vial del port, La Fosca i la gasolinera de Sant Joan, iniciant un recorregut d’uns setanta quilòmetres que passarà per diversos indrets i poblacions del Baix Empordà.

La tornada a Palamós està prevista a les 13.30 h, realitzant un circuit urbà fins arribar finalment al passeig del Mar. Un cop al passeig totes les motos participants restaran exposades fins a les 17.30 h, en un espai ubicat al costat de l’oficina de turisme, propera a la zona del brollador.

La Trobada de Motos Històriques de Palamós “Memorial Joan Ferrer i Plaja” és organitzada per l’Associació de Motos Històriques Gironines amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat