Un any més la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós tornarà a portar la millor música marinera al parc de l’Arbreda

El divendres 14 d’agost, a les 22 h, el recinte de l’Arbreda de Palamós acollirà un any més, la tradicional Mostra de l’Havanera Catalana, que enguany arriba a la seva 39a edició.

Aquest reconegut concert d’havaneres és organitzat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós i el suport de la Diputació de Girona.

Quatre grups de destacat prestigi
Per aquesta nova edició, la Mostra de l’Havanera Catalana comptarà amb la participació de quatre grups d’havaneres del prestigi de: Barca de Mitjana, Neus Mar, Peix Fregit i Port-Bo, que per a l’ocasió interpretaran bona part de les millors peces del seu ampli repertori.

Venda de les entrades
Les localitats per a poder assistir a la nova edició de la Mostra de l’Havanera Catalana, es podran adquirir a partir del proper dilluns 13 de juliol, a les 9 h, i només mitjançant el portal web www.lagorga.cat.

El preu de l’entrada general és de 15 €, mentre que per als socis de l’Agrupació Sardanista Costa Brava és de 10 €.

Aforament limitat
Aquest any la Mostra de l’Havanera Catalana comptarà amb un aforament limitat a 300 persones, cabuda màxima del recinte de l’Arbreda per tal d’adequar-se a les pautes sanitàries aplicades amb motiu de la Covid-19.

L’accés a l’Abreda amb entrada, permet un control de l’aforament màxim, garantint tot el públic assegut i possibilitant poder mantenir la distància de seguretat d’un metre i mig entre cadires. L’ús de mascareta serà obligatori

Prop de 40 anys d’història
La Mostra de l’Havanera Catalana, tal com la coneixem avui, va sorgir l’any 1978 dins el marc del reconegut “Festival de la Cançó Marinera” de Palamós, i emmarcada en l’anomenada “Mostra de l’Havanera Antiga”. L’any 1981, naixia definitivament la “Mostra de l’Havanera Catalana”, impulsada entre altres, pel reconegut autor, Josep Lluís Ortega Monasterio.

Fins al dia d’avui han desfilat pel seu escenari els millors grups d’havaneres de Catalunya i les illes Balears, amb intèrprets, autors i compositors de la vàlua dels mestres Dabau, Sirés, o el propi Ortega Monasterio.

Dins la llarga trajectòria de la Mostra de l’Havanera Catalana cal destacar que l’any 2012 es va produir un relleu en l’organització del concert, fins aquell moment a càrrec de la Comissió de la Mostra de l’Havanera, passant aquesta tasca a l’Agrupació Sardanista Costa Brava, que amb una llarga experiència en l’organització de concerts i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, es va responsabilitzar de la continuïtat i gestió d’aquest tradicional concert d’havaneres de la Costa Brava.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat