Un equip de la televisió de Corea del Sud enregistra un reportatge gastronòmic a Palamós

Un equip del canal estatal KBS, de la televisió de Corea del Sud, va visitar Palamós dijous passat interessats en el coneixement d’algunes de les receptes de cuina marinera que s’elaboren a la vila.

L’enregistrament del reportatge a Palamós es va realitzar a cala S’Alguer i va comptar amb la participació del cuiner de l’Espai del Peix de Palamós, Joan Cuadrat, que va mostrar al presentador del programa gastronòmic sud-coreà, l’art de l’elaboració d’un arròs negre i la importància i la qualitat dels seus ingredients. A banda l’equip televisiu també va tenir l’oportunitat de poder assaborir els oriços menjats arran de mar.

Posteriorment, a la tarda, l’enregistrament del reportatge es va traslladar a la zona del port pesquer de Palamós on els responsables del programa van gravar imatges de l’arribada de les barques, de la subhasta que té lloc a la llotja, i de la venda del producte pesquer palamosí al mercat del peix.

El programa gastronòmic de la televisió de Corea del Sud s’emetrà el proper mes de gener i s’ha gravat durant les darreres setmanes a diversos punts de la geografia catalana, amb l’assessorament de l’Agència Catalana de Turisme.

En el cas de les comarques gironines aquest espai ha comptat amb la participació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i, concretament a Palamós, amb la col•laboració de l’Ajuntament de la vila.

En programa sud-coreà dedicat a la cuina catalana tindrà una durada total de 55 minuts, mitjançant els quals l’audiència d’aquest espai televisiu podrà conèixer destacats productes i receptes de la gastronomia de Catalunya, així com alguns dels seus paisatges i tradicions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp