Un total de 200 persones formen part del voluntariat de la Copa del Món de Triatló que es disputarà aquest cap de setmana a Palamós

La Copa del Món de Triatló que acull Palamós aquest cap de setmana, comptarà amb la participació de 200 voluntaris que s’integraran en les diverses àrees en què s’estructurarà l’organització d’aquesta destacada prova. El voluntariat participant tindrà l’oportunitat única de viure aquest esdeveniment esportiu internacional coneixent des de dins el desenvolupament d’una triatló de primer nivell, i estan en contacte amb atletes de tot el món.

A principis del passat mes de juny l’organització de la Copa del Món de Triatló a Palamós va obrir el termini per inscriure’s a la borsa de voluntariat que no es va tancar fins aquest dimarts 9 de juliol. Durant aquest període un total de 194 persones, principalment de Palamós i de totes les edats, a partir dels 16 anys, s’han inscrit com a voluntari o voluntària.

Les tasques que se’ls designarà van des de l’atenció dels triatletes al punt d’informació i registre, passant pels punts de control establerts en els diversos recorreguts, el registre i enviament de dades en l’àmbit tecnològic, o bé el suport en tasques de protocol o d’atenció mèdica i de fisioteràpia als esportistes participants.

Reunió informativa i formativa
Ahir dijous se’ls va reunir al teatre La Gorga per tal d’informar-los i formar-los en les tasques que hauran de realitzar durant aquest cap de setmana.

Els responsables de la Federació Española de Triatlón van presentar als voluntaris les característiques d’aquest tipus de proves i van exposar les tasques que realitzaran els voluntaris i voluntàries.

A tot el voluntariat de la Copa del Món de Triatló de Palamós se’l dotarà d’equipament, oferint-los els àpats, menjar i beguda, en els períodes que estiguin col•laborant amb el Triatló.

La Copa del Món de Triatló a Palamós
La Copa del Món de Triatló a Palamós tindrà lloc aquest cap de setmana, 13 i 14 de juliol, i comptarà amb la presència de reconeguts triatletes d’arreu del món. Es preveu que unes 2.500 persones es moguin al voltant d’aquesta activitat esportiva que serà transmesa per televisió a 55 països d’arreu del món.

Palamós aquest cap de setmana i posteriorment al setembre a la ciutat d’Alacant, seran les dues úniques seus d’aquesta competició a l’Estat, en un calendari de deu proves que tenen lloc a quatre continents i en vuit països: Austràlia, Japó, Mèxic (2), Canadà, Espanya (2), Hongria, Corea del Sur i Colòmbia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat