Un total de 26 establiments, entre tavernes, bars i restaurants de Palamós, iniciaran aquest cap de setmana la campanya del Vermut

Aquest proper cap de setmana, s’iniciarà la quarta edició de la campanya comercial i turística “Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera”, que s’oferirà des del pròxim dia 3 d’abril i fins al 29 de maig, i que està basada en el gaudi de passejar pels carrers del municipi aprofitant l’oferta comercial local, tot fent un vermut.

L’objectiu d’aquesta proposta és el de potenciar l’activitat turística que té Palamós. La campanya es complementa amb l’obertura del comerç local també els diumenges i amb l’àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Un total de 26 tavernes, bars i restaurants del municipi oferiran, a preus populars, un tast de vermut acompanyat amb una tapa. Els establiments participants en la campanya del Vermut 2022 són: Arrels Taverna, Altamar, Divins, Bar La Plaça, Bar Tramuntana, Bodega Xarel•lo, Campanar Petit, El xiringuito de can Blau, El Nàutic de Palamós, Eat Alia, Paladar Gallego, El Castellet, El Txokito, Granja Nuà, Rumbo al Cairo, La Barberia, Vermuteria Sa Roqueta, l’Encís, La Cala Taverna, La Parrilla, Malauva Vins&Persones, Taverna de l’Ibèric, bar cafeteria El Gust, Barjaula, La Rumba i Can Seixanta.

22 concerts de música en viu i el comerç obert els diumenges
La proposta vol incentivar la passejada i el gaudi del carrer en un període meteorològic propici, per això a banda de l’ambient comercial i de les terrasses, aquesta activitat es complementarà els caps de setmana amb la realització de petits concerts de música en viu, mitjançant la qual s’amenitzarà places i carrers comercials de la vila, amb duets i trios que posaran el toc musical a l’activitat. En total es preveu la realització de 22 concerts de música en viu que tindran lloc a migdia, en diversos punts del municipi.

Aquesta programació s’iniciarà el proper dissabte 2 d’abril, a la plaça Murada, amb l’actuació de la formació Sabina Banfi (que es tornarà a programar els dies 24 d’abril, 7, 15 i 29 de maig). El diumenge 3 d’abril serà el torn per als Milcares&Co, que actuarà a la plaça de la Vila.

Els espectacles musicals seguiran el 10 d’abril, amb el grup Aya&King, que actuarà a la zona de la Planassa. Aquest dia hi haurà triple concert, ja que a la plaça Murada es programarà la formació Demondsswet Band (una actuació que es tornarà a repetir els dies 30 d’abril, 14, 21 i 28 de maig); i al carrer Molins l’ambient musical l’aportarà aquest dia, el conjunt Al Aire (que es tornarà a programar el 24 d’abril).

El dia 17 d’abril l’actuació tindrà lloc a la plaça de Catalunya i serà a càrrec d’Adrià Giner DJ; i el 24 d’abril la formació Salitge actuarà al carrer de la Roda.

El mes de maig s’obrirà amb Bigblack Rhino que l’1 de maig oferirà la seva música a la plaça Murada; i el 8 de maig el grup Easy Living Jazz Band actuarà al passeig del Mar, dins el Concurs de Vermuts.

El diumenge 22 de maig hi haurà doble proposta amb els concerts de Xavier Calvet la plaça de la Vila, mentre que els Salitge ho faran a la plaça de Catalunya. També passarà el mateix el darrer dia de la campanya, 29 de maig, que l’Anna Ferrer, a La Planassa, i els Missip Band, a la plaça de Catalunya, tancaran aquesta àmplia programació de concerts a l’aire lliure.

El 8 de maig, 2n Concurs dels Vermuts; i el 21, “El vermut de Llucià Ferrer”
La nova edició de la campanya del Vermut inclou també el segon Concurs de votació popular dels Vermuts, Premis Vinari 2022, que el dia 8 de maig es realitzarà al passeig del Mar.

Aquesta serà una bona oportunitat perquè tot el públic assistent pugui provar bona part de les millors marques de vermut que s’elaboren a Catalunya, votant aquelles propostes que més els agradin. Aquesta proposta comptarà amb l’actuació musical de la formació Easy Living Jazz Band, que s’acompanyarà amb una ballada de Lindy Hop.

El dissabte 21 de maig el programa radiofònic “El vermut de Llucià Ferrer” farà parada a Palamós, participant d’aquesta campanya tan relacionda amb aquest programa de Ràdio Flaixbac, que encapçala el popular presentador català, Llucià Ferrer. L’emissió en directe d’aquest espai es farà des del passeig del Mar, de les 12 a les 14 h.

La campanya “Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera” és organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, amb la col•laboració de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat