Una delegació d’alumnes i professors de l’IES Palamós participen durant aquesta setmana en un projecte educatiu europeu a Romania

Dos alumnes i tres professors de l’Institut d’Ensenyament Secundari de Palamós, participen durant tota aquesta setmana (del 28 d’octubre al 4 de novembre) a la ciutat de Buzau (Romania) de la primera de les sis trobades programades amb els representants dels centres educatius europeus que juntament amb el de Palamós participen en un projecte Comenius.

A banda de l’IES Palamós, el projecte compta amb la participació de dos instituts de Romania, un de Lituània, un d’Itàlia, un de Letònia, un de Portugal i un de Suècia.

En aquesta trobada a Romania un total de divuit professors i setze alumnes dels vuit instituts participants, intercanviaran els treballs desenvolupats fins al moment.

PRESERVAR ELS RECURSOS HÍDRICS
L’institut palamosí és el coordinador d’aquest projecte que sota el títol “Water: The life of my river…my life” té com a objectiu fomentar entre els alumnes la importància de la preservar els recursos hídrics. En el cas de l’Institut de Palamós el riu escollit per a fer aquest estudi és el riu Ter.

Amb aquest criteri el treball preveu realitzar l’estudi d’un riu des de diverses prespectives, destacant les naturals, o històriques i fins i tot aquelles relacionades amb les llegendes o les tradicions que l’envolten. El projecte que es desenvoluparà durant els dos propers cursos i implica professorat i alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles formatius.

EL PROPER MES DE MARÇ A PALAMÓS
El proper mes de març tindrà lloc a Palamós la segona de les trobades programades entre els centres educatius europeus participants del projecte, amb la participació de quaranta professors dels esmentats instituts.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat