Una empresa especialitzada en treballs verticals realitza la neteja i condicionament dels penya-segat de Les Pites

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de neteja i condicionament dels penya-segats de la zona de Les Pites, ubicats arran de mar, entre El Pedró i el port Marina Palamós.

L’actuació forma part del procés de manteniment i millora dels espais litorals del municipi que realitza durant l’any l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós i, en aquest cas, es basen en la neteja de residus i de restes vegetals que s’acumulen en zones de difícil accés d’aquests penya-segats.

EMPRESA ESPECIALITZADA
Les tasques de neteja són a càrrec dels operaris d’una empresa especialitzada en treballs verticals, que equipats amb cordes i arnesos es despengen per les parets del penya-segat retirant els residus que queden ubicats en els racons més inaccessibles dels talussos.

ACTUACIONS A LA FOSCA
Es preveu que aquests treballs a la zona de Les Pites quedin enllestits a principis de la propera setmana i posteriorment l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós també actuarà en el penya-segat litoral ubicat entre les platges de Sa Tamardia i La Fosca.

El treball de condicionament i millora del litoral que realitza durant l’any l’Àrea de Medi Ambient, segueix les directrius marcades al Pla de Gestió Integral de Platges elaborat per l’Ajuntament de Palamós i en el qual s’especifiquen les actuacions que es requereixen en el manteniment de platges, cales i zones litorals del municipi.

Durant els darrers anys l’Àrea de Medi Ambient ha aplicat a les platges i cales del municipi i el seu entorn, millores en referència a la senyalització, conservació de l’entorn, serveis, neteja, dispositius d’higiene, accessos, mesures de seguretat, etc.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp