Una mostra fotogràfica recull algunes de les imatges de paisatges de Palamós que s’han emès en programes televisius del temps

El passat dissabte 29 de març, l’Ajuntament de Palamós va inaugurar l’exposició “El temps a Palamós”, mitjançant la qual es posa a l’abast dels ciutadans un recull de les imatges que tres palamosins, Jordi Fernández, Francesc Pruneda (resident en l’actualitat a Palafrugell) i Toni Ventura, enamorats de la fotografia i la meteorologia, han realitzat en els darrers anys, i que mostren diversos paratges i paisatges del municipi en relació als fenòmens meteorològics dels quals van ser protagonistes.

Inauguració a càrrec del meteoròleg Enric Agud
L’exposició es troba ubicada a la sala d’actes de l’Ajuntament de Palamós (carrer Major, 56, 1r pis), i va ser inaugurada amb la presència del meteoròleg de Televisió de Catalunya, Enric Agud.

Aquest acte també va incloure la presentació del darrer número de la revista del Baix Empordà que dedica el seu tema a central a parlar de les inundacions i els aiguats que al llarg de la història han afectat la comarca.

18 fotografies emeses per televisió
Les 18 fotografies que formen l’exposició, totes d’una acurada qualitat, tenen com a tret comú haver estat protagonistes de programes del temps a diverses televisions, tant d’àmbit català com de l’Estat, les quals van emetre les imatges per difondre l’activitat meteorològica que recullen, però a la vegada, van permetre promocionar el paisatge de Palamós arreu.

Amb aquesta mostra l’Ajuntament de Palamós vol reconèixer la tasca d’aquests tres palamosins (fotògrafs no professionals) que en moltes ocasions passa desapercebuda.

L’exposició “El temps a Palamós”, es pot veure de manera totalment gratuïta i fins al 30 de maig, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Palamós, de dilluns a divendres de les 10 a les 14 h.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat