Una trentena de joves palamosins han participat en la darrera edició del Campus Jove d’Estiu

Des del dia 10 de juliol fins avui divendres 4 d’agost, les dependències de l’Aula d’Aprenentatge de Palamós, han acollit la 17a edició del Campus Jove d’Estiu adreçat a joves de 14 a 18 anys.

En total han estat 25 joves palamosins i palamosines que han pres part en aquesta activitat lúdica i formativa que combina les activitats de lleure amb un curs de premonitors i premonitores, en una activitat que impulsa el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i que és gestionada i realitzada pels formadors i monitors de l’Escola d’educadors en el lleure l’Empordà.

Aquest matí (04/08/23), coincidint amb el tancament del campus, s’ha dut a terme l’acte de lliurament dels títols acreditatius de la formació rebuda a tots els joves participants. Es tracta de la certificació corresponent al curs de premonitors/es, que acredita 30 hores de formació.

Aquest acte de cloenda ha comptat amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, que ha fet entrega d’aquestes titulacions a tots els joves participants.

Els nivells formatius i les activitats del curs
El curs de Pre-Monitors/es té dos nivells en funció de l’edat dels participants, Pre-1 d’entre 14 i 16 anys, i Pre-2 dels 16 als 18 anys.

Pel que fa a les activitats que es programen durant les quatre setmanes consecutives que té de durada aquest curs, es destaquen les realitzades a l’aire lliure, amb excursions en bicicleta, iniciació al senderisme, o bé la pràctica del caiac. També s’han treballat els jocs, els tallers i les dinàmiques de grup, entre altres activitats d’educació en el lleure.

Tota aquesta formació gira entorn del treball en la programació i l’organització d’activitats de lleure, la qual cosa permet una visió àmplia i anticipada en aquest camp, per als joves que posteriorment vulguin aconseguir el títol de monitors i monitores d’educació en el lleure, un curs que en aquest cas és adreçat a joves a partir de 18 anys i que també es pot cursar a Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat