Una vintena d’expositors participaran demà dissabte a la tercera edició de la Fira del Disc Antic que tindrà lloc a Palamós

Palamós obrirà demà dissabte, 21 de maig, la 3a edició de la Fira del Disc Antic, que organitzada per l’entitat palamosina AMS Club de Fans 60’s, 70’s 80’s, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós.

Enguany aquesta activitat recupera la ubicació del carrer de Cervantes i la plaça dels Arbres, després que l’any passat es realitzés puntualment al passeig del Mar, amb l’objectiu de situar aquesta proposta en un espai més ampli i adequat a les mesures per a la prevenció de contagis per Covid, establerts durant aquell període.

La Fira del Disc Antic tindrà lloc de les 10 a les 21:30 h, i comptarà amb la participació d’una vintena de parades de professionals d’aquest sector, provinents d’arreu de Catalunya.

Aquests expositors s’ubicaran al carrer de Cervantes, i permetran al públic visitant la compra de tota mena de materials relacionats amb la música, destacant els CD, vinils, reproductors o instruments musicals, entre altres.

Aquesta activitat es complementarà amb la realització d’un vermut popular, a partir de les 12 h, a l’Arbreda, on a partir de les 12:30 h també s’iniciarà un concert amb la formació Dex’s Band, i una botifarrada.

Durant la tarda es comptarà amb la participació de tres discjòqueis que havien treballat en discoteques i sales de festa de la Costa Brava, i que punxaran música dels 60’s, 70’s 80’s.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat