Una vintena d’expositors participaran dissabte a la quarta edició de la Mostra del Disc Antic que tindrà lloc a Palamós

Palamós obrirà aquest dissabte, 13 de maig, la 4a edició de la Mostra del Disc Antic, que organitzada per l’entitat palamosina AMS Club de Fans 60’s, 70’s 80’s, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós.

L’activitat tindrà lloc al carrer de Cervantes i al primer tram de la plaça dels Arbres (coincidint amb l’accés al carrer Major) de les 10 a les 20:30 h, i comptarà amb la participació d’una vintena de parades de professionals d’aquest sector, provinents d’arreu de Catalunya.

Aquests expositors s’ubicaran al carrer de Cervantes, i permetran al públic visitant la compra de tota mena de materials relacionats amb la música, destacant els CD, vinils, reproductors o instruments musicals, entre altres.

A aquesta activitat se li sumarà la realització d’un vermut popular, a partir de les 11 h, que es complementarà amb la música dels 60’s, 70’s 80’s que punxaran dos discjòqueis que havien treballat en discoteques i sales de festa de la Costa Brava. Es tracta concretament de Pasqual Muñoz (ex Las Vegas) i Joan Fernández (ex Marinada).

Durant aquesta sessió musical es retrà homenatge a Àngel Pérez, que va ser discjòquei de la discoteca Maddox, de Platja d’Aro, i que va morir el mes de desembre de l’any passat.

El programa de la 4a edició de la Mostra del Disc Antic inclourà també el concert de la formació Dex’s Band, que s’iniciarà a les 19 h, i amb la qual conclourà l’activitat programada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Cultura

25/07/2024

Relacionades per entitat