Unes 6.000 persones assisteixen a la 3a edició de “Mar de Birres”, la mostra de cervesa artesana que té lloc a Palamós

Unes 6.000 persones van visitar dissabte passat, 22 de setembre, la 3a edició de “Mar de Birres”, la mostra de cervesa artesana que té lloc a Palamós, concretament a l’esplanada del costat del port pesquer, situada davant mateix de la platja Gran i prop del barri vell de Palamós.

Durant tot el dia, de les 12 a les 24 h, el nombrós públic assistent va poder gaudir dels tastos de la variada mostra de cerveses artesanes, amb la presència enguany de productors de La Bisbal, Vic, Berga, Arenys, Blanes, o l’Alt Maresme, que es varen complementar amb una zona de food trucks, on es varen poder degustar diverses especialitats de productes gastronòmics.

A més, el públic present a la mostra va poder votar la cervesa que més els havia agradat, destacant en aquest cas les diverses propostes que presentava la cervesera Maquis. Mar de Birres també va oferir al públic visitant l’oportunitat d’aprofundir en la història i el procés d’elaboració de cervesa artesana, organitzant tastos guiats de cervesa.

L’organització va incloure dins les propostes d’activitats un espai dedicat als més petits, amb tallers, jocs infantils i un concurs de dibuix. Els diners que es varen recaptar en aquestes activitats (prop de 200€) s’han destinat íntegrament a l’entitat local Pots, dedicada a la promoció d’activitats inclusives per a persones amb discapacitats.

Durant tota la jornada, la música i els concerts es varen anar repetint damunt l’escenari de la mostra, amb la participació del cantautor Pau Blanc, el grup Litus 2; i la formació Bigblack Rhino.

La Mostra de Cervesa Artesana, “Mar de Birres” és organitzada per l’Associació Kaòtikes, en col•laboració amb l’Ajuntament de Palamós i l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat