Valoració de l’Ajuntament de Palamós en referència al projecte de fusió entre el Palamós CF i la UE Llagostera

L’Ajuntament de Palamós vol clarificar la seva postura davant la notícia apareguda aquest matí en alguns mitjans de comunicació en la qual s’esmenta el nom de l’Ajuntament de Palamós en un possible “acord a tres bandes” en referència al projecte de fusió entre el Palamós CF i la UE Llagostera.

En aquest sentit cal destacar que l’Ajuntament de Palamós va ser informat d’aquesta intenció la setmana passada per part dels màxims responsables de les dues entitats esportives. Durant aquesta trobada on van ser presents l’alcalde de Palamós, el 1r i la 2a Tinent d’alcalde, el regidor i el cap d’Esports; els presidents dels dos clubs van exposar la seva intenció de tancar aquest acord que valoraven molt positivament pel futur i la projecció de les dues entitats.

L’Ajuntament de Palamós doncs no ha establert cap acord amb el Palamós CF i la UE Llagostera, i en tot moment s’ha mantingut al marge considerant que aquest és una decisió privada on només els socis de cadascuna de les dues entitats esportives són els sobirans a l’hora de decidir quin ha de ser el futur del Palamós CF i la UE Llagostera.

L’Ajuntament de Palamós ha demanat als màxims responsables dels dos clubs de futbol que si finalment es fa efectiva la fusió, l’acord final compti també amb el futbol base local, representat per la Fundació Esportiva Palamós i el Global CF, per tal de cercar la unitat de tot el futbol palamosí.

Per a l’Ajuntament de Palamós aquest possible acord també hauria de garantir que qualsevol infant de Palamós pugui jugar i entrenar-se al municipi, i que la possible fusió no sigui motiu per a l’augment de quotes al futbol base.

A banda també es considera imprescindible que el nom de Palamós segueixi present en la denominació oficial de la nova entitat esportiva resultant d’aquesta fusió, així com els colors i la condició de club de futbol degà de Catalunya.

Si finalment aquesta aliança és ratificada pels socis de les dues entitats i s’estableixen aquests criteris bàsics abans esmentats, l’Ajuntament de Palamós està disposat a concretar quina serà la col•laboració municipal amb la nova entitat esportiva.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat