Vuit instituts europeus es reuneixen aquesta setmana a Palamós dins el marc d’un projecte Comenius

Aquest matí (07/05/13), la Sala Noble de l’Ajuntament de Palamós i en un acte presidit per l’alcaldessa, M. Teresa Ferrés, ha acollit la benvinguda que la institució local ha donat als diversos representants dels vuit instituts europeus que es donen cita aquesta setmana a Palamós per seguir treballant de manera conjunta el projecte Comenius: “Water: The life of my river… my life”.

L’institut de Palamós és el coordinador europeu d’aquest projecte del qual formen part també dos instituts de Romania, un de Lituània, un d’Itàlia, un de Letònia, un de Portugal i un Suècia. Aquest projecte es desenvoluparà al llarg dels dos propers cursos i implica al professorat i alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de tots aquest centres.

La preservació dels recursos hídrics
La temàtica del projecte pretén, a partir de l’estudi d’un riu, en totes es seves vessants, tant naturals, com històriques, de llegendes i tradicions, artístiques… apropar els alumnes a la importància de la preservació d’un recurs tan fonamental com és l’aigua. En el cas de l’institut de Palamós el riu triat per fer aquest estudi, al llarg dels propers dos anys, és el riu Ter.

Des d’avui dimarts 7 i fins al dissabte 11 de maig, l’Institut de Palamós acull el tercer encontre dels centres participants en aquest projecte europeu.

En aquesta trobada, es compta amb la participació d’un total de 39 professors procedents dels set instituts europeus, a més dels 25 professors i professores de l’institut de Palamós que participen directament en la gestió del projecte.

Dins el programa d’activitats, els participants faran un recorregut per diferents punts d’especial interès al llarg del riu Ter, i coneixeran diversos equipaments i institucions locals així com els racons naturals i paisatgístics de Palamós.

De Palamós a Europa
El programa es complementarà amb sis conferències adreçades als professionals educatius participants, que podran ser seguides en directe a través d’un canal d’internet, des dels respectius països participants.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat